Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Што убаво си ја чекав Атлетико 1 за 4200 добивка и 0-0 да ти ебам среќата.

Да ти ебам судијата, можеше да ја прекини и да дај жолт за стартот над Нејмар :facepalm:

Викенди не се за играње многу утакмици и се губиш шо да изиграш побрзо.Убо шо ми влезе еден тикет Мадрвил 2 ,МК 3+ и Ротерам 3+ да сум во мала загуба благодарение на 10% данок инаку ке си бев на нула.

Ја чекав барса да даде 2 гола за 5500. Ама ако, ионака ги мразам шмизлите...

Се мислам дали да се истоварам на реал утре 2-2, ќе запнат да стигнат на 3 бода од водечките...ама ме плашат овие еспањол последните 2 извадоа нерешено...

Мене во рок од 20 дена ми се дешава по вторпат да чекам само еден гол и на тие утакмица да се промашат 2 пенали по еден од двете екипи и нормално 0:0 да завршат
Денес Рен-Ница а пред 20 дена Ризеспор-Касимпаса,
ебате среќата

за утре планирам 1000че на милан, реал и рома..што ке кажете за ова?
некој предлог од европското во ракомет ако има некој...

Австрија можно изненадување, на 3 коеф вреди да се проба.

За денес што ми фаќаат така око реал, рома јувентус би требало да има за дуплирање. сингл фиорентина 2, овие така набразина инаку кога ќе станам убаво ќе размислам.

Баталете фудбалите утре златни тениси има ... ако се игра паметно добра пара може да се направи.

Лацио ат2 за 3300.. Ќе дое сеа грујо да ми земе 10% од нервозата? :)

Попо овие ракометиве колку се гадни за играње денес чудо некое пред недела дена имаа некој коеф. добри хендикепи сега за нас летнал на 7,5 па реков Кире ке го играм коа гледам за 7 гола да дајт 1,55 коеф единствено шо би го играл Исланд 1 друго ништо а и то е прашање дали ке го играм

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom