- Член од
- 2 јануари 2014
- Мислења
- 15
- Поени од реакции
- 1
Види во ГТЦ на приземје во бижутеријата или во botonni на 1 спратНекој да ми каже кај има плитка кутија за накит (ланче)? Барав во Базаро ама нема такви.Нешто вакво ми треба.
Види во ГТЦ на приземје во бижутеријата или во botonni на 1 спратНекој да ми каже кај има плитка кутија за накит (ланче)? Барав во Базаро ама нема такви.Нешто вакво ми треба.
Не ми текнува како се викаше местото, блиску до рекорд, карши Малага слаткарата му доаѓа некако, таму има. Не е квалитетно, ќе ти цркне по 2 недели 275 денари беше.Ме интересира каде можам да најдам светилка за книги. И ако имате искуство со вакво апаратче, колку е квалитетно (т.е. колку трае) и колку чини?
Сеа ми текна, Офис ПлусНе ми текнува како се викаше местото, блиску до рекорд, карши Малага слаткарата му доаѓа некако, таму има. Не е квалитетно, ќе ти цркне по 2 недели 275 денари беше.
Ти благодарам за информацијава, не ми вреди искрено за 2 недели, па нека биде и еден месец.Не ми текнува како се викаше местото, блиску до рекорд, карши Малага слаткарата му доаѓа некако, таму има. Не е квалитетно, ќе ти цркне по 2 недели 275 денари беше.
Абе добро, не мора да значи дека толку и тебе ќе ти трае. Ние на еден другар му го земавме ко додатно поклонче и му цркна по 2 недели откако му дадовме. Шо знам, тебе може ќе ти потрае, поише ксмет ќе имашТи благодарам за информацијава, не ми вреди искрено за 2 недели, па нека биде и еден месец.
Каде е новата локација на Brandshop?
На нивиот сајт пишува ГТЦ 1 кат, ама бев таму и во локалите од околу ми кажаа дека се преместиле ама не знаеја каде.
Локацијата не ја дознав сè уште, но можеш да порачаш што и да е преку сајтот, ти се јавуваат и ти ја носат порачката до дома.И јас го барам Brandshop. Знае ли некој каде се наоѓаат сега? Дали воопшто работат?
Ќе си чекаш 5 под железничка, ќе се слегниш една станица после рекорд. И само право, од левата страна на улицата се наоѓа хрватска амбасада, пред кружниот тек. И тоа не е Козле, Центар е. Освен ако не ја преместиле.Kade e hrvatska ambasada vo Skopje? Ja baram na google maps Bukureška 91 1000 Skopje MACEDONIA izleguva nekade vo kozle , no ja ima i nekade blizu do eden kruzen tek, tuka ima i AMSM . E sega ne znam kade e ...
I kako da stignam do nea , jas treba da stignam vo Sk. na avtobuska stanica , tuka vrva gradski avtobusi?