Каде може да најдам? (Општи прашања)

• Креатор на темата Креатор на темата goodman_91
  • Време на започнување Време на започнување
Оукли цвикери за сонце во Скопје?
Имал некој искуство со брендов? Изгледа амерички се и ги фалат побајаги, ама на веб сешто фалат... :)

http://oakleyvault.com/

BAh7CGkKIgw2Nzh4MzE2aQtsKwdaXiJRaQhpA-9ZAw.jpg
Побарај во продавниците што држат опрема за скијање. Јас имам еден пар вакви, на овој модел стаклото е со највисока заштита. Не знам какво е стаклото на моделот што го имаш ставено бидејќи квалитетот и нивото на заштита зависи од цената, но за овие што јас ги имам можам да кажам дека стаклата се ненормално добри и заштитуваат многу, со оглед на тоа што мене страшно ми смета сонце со овие можам да излезам и на најсилно сонце и да не ми смета. Иначе се ептен познат бренд во САД и низ Европа, само кај нас не се уште популаризирани, како и за сѐ друго и за ова касниме едно 20тина години.

Има ли во Скопје оваква чизма некаде?

528337_485612008176963_1404923995_n.jpg

Или нешто слично, имитација на кожа (не вистинска!), со штикла, над колена?

Знае ли некој тел.број од ординацијата на др.Ана во Кисела Вода??

Каде да најдам наочари за сонце слични на авиатичарот од RayBan гледам ги има доста слични модели во црвено и зелено со златни рамки се носат. Најдов една продавница бужутерија во гтц ги имаше за 690 ден. но имаше само неколку модела. Не знам каде би можел да најдам повеќе избор нешто во тој price range.

Знае некој колку пари е картата за на саем за Скопје Travel Market ?

Дали знае некој каде би можел да најдам, феномат (т.е нешто слично на апаратите за сушење раце во тоалетите)...?
Благодарам однапред. :)

Каде е новата локација на Brandshop?

На нивиот сајт пишува ГТЦ 1 кат, ама бев таму и во локалите од околу ми кажаа дека се преместиле ама не знаеја каде.

Каде во Скопје може да се најде бандани и по која цена отприлика ?

Mozebi ima nekoja si tema za ova rpasanje ali ke prasam tuka - Dali vo Makedonija postojat Psiho-terapevti??? oznavate nekoj takov ??? broj, adresa ness ?

Кај може да најдам во Скопје вакво за полнач ?
Логинг Електроникс, ТЦ Беверли Хилс, на спрат (имаат секакви конектори)
Еве баш како тој што го бараш (машки DC 2.5mm):
http://www.loging.mk/649/163786/0/ShowProduct/DC_konektor

Mozebi ima nekoja si tema za ova rpasanje ali ke prasam tuka - Dali vo Makedonija postojat Psiho-terapevti??? oznavate nekoj takov ??? broj, adresa ness ?
Побарај во Златна Книга, еве ти линкови:

Психијатри
Психолози и психолошки советувалишта
Психијатриски установи
Психотерапија
Невропсихијатрија

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom