Каде може да најдам? (Општи прашања)

• Креатор на темата Креатор на темата goodman_91
  • Време на започнување Време на започнување
До 5.000 денари можеби би нашол половен, а ако бараш нов посети ги продавниците на Техномаркет ( Парк)..... би требало да има нешто поефтино:)
се утепав на половно по огласиве .... од 8 илјади преку БидиФит , најдов и некои за 100 евра ... ај ќе проверам сеа преку интернет на Техно ако има .... фала

Каде има голем избор на оквири (очила) во Скопјево ?
Мислиш диоптерски или очила за Сонце? Јас не сфатив. :гик:

Доколку мислиш за диоптерски, конкретно не знам, ама еве на пример, во Лептокарија има најмалку три оптики. Можеш таму да прашаш, бидејќи таму се, на едно место. Зависи и која цена ти одговара. Јас прашував баш лани, беа од 1.600 па нагоре. Кај зелено пазарче, исто има повеќе оптики. Има голем избор и на Јајапаша, ама каде точно се наоѓаше оптиката, не се сеќавам.
Јас мислам дека ти е подобро да одиш на вакви некои места, каде што оптиките се на купче.:) А доколку не мислеше за диоптерски очила, тогаш... поима неам. :icon_lol:

Мислиш диоптерски или очила за Сонце? Јас не сфатив. :гик:

Доколку мислиш за диоптерски, конкретно не знам, ама еве на пример, во Лептокарија има најмалку три оптики. Можеш таму да прашаш, бидејќи таму се, на едно место. Зависи и која цена ти одговара. Јас прашував баш лани, беа од 1.600 па нагоре. Кај зелено пазарче, исто има повеќе оптики. Има голем избор и на Јајапаша, ама каде точно се наоѓаше оптиката, не се сеќавам.
Јас мислам дека ти е подобро да одиш на вакви некои места, каде што оптиките се на купче.:) А доколку не мислеше за диоптерски очила, тогаш... поима неам. :icon_lol:
За диоптерски мислев, фала ти :D

Дали знае некој каде можам да најдам календар за 2014 за на ѕид, поголем формат ?

Дечки, препорачајте добра офталмолошка специјалистичка ординација, државна во Ск., а ако не бива мора во европска или систина. Дали во воено медицински центар е добро или на некоја клиника не знам во Ск. .... Се работи за обичен преглед, ова компјутеров ме растури, имам правено прегледи во мојот град во државна болница, све је одлично и ништо нема, а со едново око мислам дека помалку гледам, па сега дали немаат соодветни апарати или не знаат не знам што е работава. Сакам да видам за што се работи.​

Дечки, препорачајте добра офталмолошка специјалистичка ординација, државна во Ск., а ако не бива мора во европска или систина. Дали во воено медицински центар е добро или на некоја клиника не знам во Ск. .... Се работи за обичен преглед, ова компјутеров ме растури, имам правено прегледи во мојот град во државна болница, све је одлично и ништо нема, а со едново око мислам дека помалку гледам, па сега дали немаат соодветни апарати или не знаат не знам што е работава. Сакам да видам за што се работи.
во Ѓорче ,кај БауМаркет .... турска е , малку чинат сеа и супер се .... препорачано ...

Клиника да детски белодробни заболувања кај се наоѓа? Ако може улица или на мапа некој ???

се наоѓаат одма до свети Лазар ...

http://eeh.mk/

lelel ko sto nes um jas od Sk ke ja najdam :D .
Daj preporacaj neso po fondo, gledam ovaa REMEDIKA mozi, ili dr. kliniki neznam sto imate vo skopje :D, se gledaat kaj mozi na ministerstvoto za zdravstvo (moj termin) da ne frlam para odma. Ili ako si bil tamo koliko para kosta odprilika

Па вака дечки,сакам да одам малце до Маврово да си се одморам ама немам никаква информација околу тоа колку ке ме кошта смештај и се шо оди околу тоа. Ако може некој убаво да ми објасни и да ме информира ке му бидам бескрајно благодарен:)

Некој да ми каже кај има плитка кутија за накит (ланче)? Барав во Базаро ама нема такви.Нешто вакво ми треба.

Fashion-Jewelry-Box-High-Grade-Top-Quality-Little-Jewelry-sets-Packing-Paper-boxes-Earring-Brooch-Rings.jpg

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom