Не можам и не можам да се помирам со ова, што жити се одглуми Сандра, улогата не и е за Оскар па кој што сака нека рече, што одглуми она за да биде во конкуренција за Оскар? Филмот може да си зима Оскари за ефекти, па еве макар и за филм ако веќе гледаме севкупно визуелност но за глума никако. Пример Сандра беше маестрална во The Blind Side и заслужено си доби Оскар, годинава никако! Кејт и за мене е главен фаворит засега, едино ако Џуди Денч не ме бендиса повеќе во Филомена што викат одглумила сјајно. Ема Томпсон исто ми немаше Оскар материјал глума. Кога сме кај машки актери, не знам за кој попрво да навивам, ги има премногусандра булок лапа оскар, јасно е тоа
Млаѓи wot!сандра булок лапа оскар, јасно е тоа
Maестрална од кога освои, да.. кај беше во 2010та после освојувањето на Малина да ја гласаш за оскар и да се расправаш со Ио & co.Не можам и не можам да се помирам со ова, што жити се одглуми Сандра, улогата не и е за Оскар па кој што сака нека рече, што одглуми она за да биде во конкуренција за Оскар? Филмот може да си зима Оскари за ефекти, па еве макар и за филм ако веќе гледаме севкупно визуелност но за глума никако. Пример Сандра беше маестрална во The Blind Side и заслужено си доби Оскар, годинава никако! Кејт и за мене е главен фаворит засега, едино ако Џуди Денч не ме бендиса повеќе во Филомена што викат одглумила сјајно. Ема Томпсон исто ми немаше Оскар материјал глума. Кога сме кај машки актери, не знам за кој попрво да навивам, ги има премногу
Нови македонски филмови во 2014
По најновиот конкурс за финансиска поддршка на македонски филмови, од долгометражните филмови по 30 милиони денари добија филмовите:
„Цар Самоил“ на Антонио Митриќески
Ај да се обложиме дека нема!сандра булок лапа оскар, јасно е тоа
Ај да се обложиме дека нема!
Same thoughts here. Само, мораш да признаеш дека ако мораш да бираш меѓу Томпсон и Булок, предноста е кај Томпсон.Не можам и не можам да се помирам со ова, што жити се одглуми Сандра, улогата не и е за Оскар па кој што сака нека рече, што одглуми она за да биде во конкуренција за Оскар? Филмот може да си зима Оскари за ефекти, па еве макар и за филм ако веќе гледаме севкупно визуелност но за глума никако. Пример Сандра беше маестрална во The Blind Side и заслужено си доби Оскар, годинава никако! Кејт и за мене е главен фаворит засега, едино ако Џуди Денч не ме бендиса повеќе во Филомена што викат одглумила сјајно. Ема Томпсон исто ми немаше Оскар материјал глума. Кога сме кај машки актери, не знам за кој попрво да навивам, ги има премногу
Портман е и мој број еден. Ама во последно време Џенифер Лоренс ми се искачува се повеќе на листата.Што е со мојата омилена Кејт Винслет во Labor day? Мислев дека ќе влезе во трката за Оскар ама изгледа не се спомнува нешто а има номинација за Златен глобус во драма филм? А гледам има играно по фестивало есента 2013, а премиера му е јануари 2014. Една од подрагите актерки ми е, во ист кош со Натали Портман, која чекам да има пак некоја mindblowing улога по лебедот.
Добра музика?
96kbs mp3, сега симнав да видам на што ќе личи....и тоа ppv rip, снимал некој у хотел lolz
Незнам како ви се гледаат филмови во ваква бедна снимка...значи очај, тука не се работи за елитизам нити снобизам за хд снимки, ова е мизерна снимка дури и да бевме 2008, let alone 2014, ова е толкава деградација во уживањето во филм, што мислам дека 10 години да ме држат затворен пак нема да одлучам да го гледам во ваков "квалитет"
Офтопик - Трет пат го пишувам ова, овојпат со донесен заклучок: ако преку мобилната верзија на форумов пишеш два поста еден под друг, првиот што си го пишал ти го брише. Damn мобилна верзија на форумов!Млаѓи wot! Kој се машки за фаворити, исклучен ми е мозокот.. Метју Мекхонахи според мене најзаслужено, мада и Хенкс не беше лош, иако филмот беше.