Филмови, режисери, актери: Генерална дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата tha CaspeR
  • Време на започнување Време на започнување
The Wolf of Wall Street, толку пцуење, секс, дрога и смешки немам видено во ниту еден филм до сега. Кој не го гледал под хитно у кино.

Па добро, ова и не е нешто што го немало до сега.

А за курот прочитав некаде едно интервју на Едвард Нортон кој тврди дека Финчер се појавува како статист во сите свои филмови. Заклучок: курот е на Финчер? :icon_lol:

@wot ти го изгледав Enter the Void конечно, место да гледам пак Fight Club.
Ај сега дај линкови од твои постови кај што си пишувал за филмот, сакам да прочитам :)

@wot ти го изгледав Enter the Void конечно, место да гледам пак Fight Club.
Ај сега дај линкови од твои постови кај што си пишувал за филмот, сакам да прочитам :)

Izgleda ne sum go recenziral, mislev ovde, ali samo sum iskopiral,
Kako i da e, eve barem ke se reaktuelizira temava.

http://forum.kajgana.com/threads/Најдобри-филмови-по-Кајгана-критериуми.51772/

Имав некое чувство дека нема да ми се свиѓа уште првиот пат кога ми го препорача, ама згрешив. Одлично искуство. Уште сум под импресии и уште не можам да го оценам.
А уште во првата минута си ги жалев очите и за малце ќе се предомислев и немаше да го изгледам :D

• Ми се допаѓа
Reactions: wot
Синоќа имав одлична ноќ. Од 22:00 на фох мувиес затекнав Maximum Risk, од коа заврши пред да пуштам фајка го затекнав Бабел на некоја од нашиве го изгледав, и онда ја почнав фај клуб. Одличен „маратон„.

Слика како Лео плаче, направена од добитници на Оскар...can you feel the irony...?
1507566_1587811297933435_633170646_n.jpg

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom