Филмови, режисери, актери: Генерална дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата tha CaspeR
  • Време на започнување Време на започнување
спремно, со кило мандарини и пепси. Гледаме вечерва фајт клуб.

инаку вечерва од 22 на фокс мувиес имате Maximum Risk прво тој го гледам па после Fight Club.

Убава ќе е ноќва.

Attachments

• Untitled.png
    Untitled.png
    198,3 KB · Прегледи: 20
Абе има време до Оскарите што ви е :) Ќе испаднат сите и тоа со одлични снимки, лани многу филмови заглавија, годинава многу брзо излегуваат.

The Wolf of Wall Street, толку пцуење, секс, дрога и смешки немам видено во ниту еден филм до сега. Кој не го гледал под хитно у кино.

Па добро, ова и не е нешто што го немало до сега.

А за курот прочитав некаде едно интервју на Едвард Нортон кој тврди дека Финчер се појавува како статист во сите свои филмови. Заклучок: курот е на Финчер? :icon_lol:

@wot ти го изгледав Enter the Void конечно, место да гледам пак Fight Club.
Ај сега дај линкови од твои постови кај што си пишувал за филмот, сакам да прочитам :)

@wot ти го изгледав Enter the Void конечно, место да гледам пак Fight Club.
Ај сега дај линкови од твои постови кај што си пишувал за филмот, сакам да прочитам :)

Izgleda ne sum go recenziral, mislev ovde, ali samo sum iskopiral,
Kako i da e, eve barem ke se reaktuelizira temava.

http://forum.kajgana.com/threads/Најдобри-филмови-по-Кајгана-критериуми.51772/

Слика како Лео плаче, направена од добитници на Оскар...can you feel the irony...?
1507566_1587811297933435_633170646_n.jpg

Според оценките во Ваша листа на филмови за 2013 (нели ги собирав сите оценки за да ја добијам листата на најдобри филмови за 2013 според Кајгана форум што беше објавена во весникот) најомразен филм за 2013 е Spring Breakers. Секако, филмовите кои ги гледале помалку од тројца форумџии не беа ставени во конкуренција. Ако сакате, можам и комплетната листа да ви ја напишам. :P

псајсајд ми призна гледал 1080п од само 2.5gb :cenzura:

иначе го глеав sinister вчера надевајќи се дека којзнае колку ќе бидам преплашен (ми го фураше другар) а не се стресов многу... на пример, conjuring беше пострашен.

Совет од мене не го пребарувај Her на The Pirate Bay. :icon_mrgr:
го пребарував и ми фатија око и некои други филмови :D

q1a2vaJ.jpg

автоматски ми ги пушти некако јуторентов, не се гасат :S

да ви пишам рецензии?

Не е добар скринерот на Her, симнав јас семпл.

п.с 2000 пост :)
ги симнав и веб скринерот и двдскринерот, ми делува малце боље дивидискринерот
и не се лоши, watchable се

псајсајд ми призна гледал 1080п од само 2.5gb :cenzura:

иначе го глеав sinister вчера надевајќи се дека којзнае колку ќе бидам преплашен (ми го фураше другар) а не се стресов многу... на пример, conjuring беше пострашен.

го пребарував и ми фатија око и некои други филмови :D

q1a2vaJ.jpg

автоматски ми ги пушти некако јуторентов, не се гасат :S

да ви пишам рецензии?

:pos::pos::pos:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom