Jaqen H'ghar
Faceless man
- Член од
- 25 март 2009
- Мислења
- 1.077
- Поени од реакции
- 1.272
А иначе затоа што потпиша во лето си задоволен и Манчестер не ги ослабнува противниците туку им даде време од дури цел месец да најдат замена за него. Муабетите тогаш беа дека нема да види титула во Арсенал и со тоа го оправдувавте заминувањето. Сега и остане во Дротмунд и да игра за ептен помала плата сигурно нема да види титула.Што е мизерно тука? Манчестер бил мизерна екипа, а до пред 3-4 години губевте од Гетафе во Лига Европа. Има неколку члена кај вас што ги ценам и со кој може да се дискутира, ама стварно ептен се издигавте.
Јас за ова правам муабет во секој ваков случај во фудбалот, а не само за Левандовски сега. Барем јас кога би бил тренер не би го играл и готово. И Ван Перси да потпишеше како слободен играч за Манчестер, во јануари ќе го имав истото мислење, дека Венгер не треба да го пушти во игра останатиот дел од сезоната.
Ама нема веза. Арно кажа бланко, да навиваше Хитлер за Баерн, Русите сами ќе се предадеа.
Руни да најави заминување летото ајде Мојс нека го стави во резервите и да видиме што ќе правите тогаш без ниту еден world class фудбалер во тимот
Ама битно Баерн е лош, Лева е предавник затоа што најави пред година и пол заминување. До пред неколку години велевте дека Баерн е крив што не троши пари сега бил Buyern. Кај и да е Дортмунд до крај на лето ќе најде сигурно поквалитетна замена за Лева сигурен сум во тоа.
Не за џабе сте убедлив лидер во најомразен клуб темата.