Јас кога и приоѓам на девојка, автоматски мозокот ми работи 300 на сатНекогаш е лошо многу да се мисли.Подбро е да се делува.
Труди се, оти размислување 300 км/ч ќе биди то шо ќе придонеси за да се остварат сите негативни работи шо ти се на ум.Јас кога и приоѓам на девојка, автоматски мозокот ми работи 300 на сат
(леле како ќе изреагира бла бла...) но се трудам тотално да се исклучам и едноставно да делувам, понатаму е лесно...
Ќе му пријдеш пак и пак, ќе ти биде интересен се додека тој за тебе е „недостижен“.Нема..повторно еве ќе пробам да му пријадам но доколку повторно ме стави на игнор тогаш не ми преостанува ништо друго сем да побарам некој друг...
Respect za ovaabe se plashat so ce kazat drugarici nezini poso edna stvar so sum primetil ne izlagaat sami zenskite nikad be uvek e u nekoja grupa od pet ses zenski i vise i sea ako tipkata saka da se pushta ovie drugive i praat sranje so muabet so ti e na tebe mori ce se pustas na onoj vii go kakav e vii seljacka frizura ima i drugi sranja i kazuvat i ovaa so sakala da se pushti si vika ne be so ce idam da se pushtam ce me remetat drugarici i ne ide da se pushti nego ceka nea da i se pushti maskoto ali i u toj slucaj e isti kurac poso pak drugaricite nezini i vikaat lele vii go ovoj e vakov onakov toj so i se pushtil i pak ona ce se prai mutava radi niv edini nachin e da izlegue sama ali onda ce mislat narodov deka naplaca na saat abe kako da prais nema chare kaj nas nago sum slushal za u nemacka kako e so mu kazuele tamu ako na tipka i se sviga nekoj si ide i mu se pushta sea dali bila so dugarici il sama isti kurac im bilo tamu abe kultura se oni
se soglasuvam bilo porano ama sega veke ne cekaat tolku,zboruvam za skopje inace vo drugite gradista uste se nazad i cekaat maskite da im prijdat bidejki ako odela ona ce ja mislele kurva ovaa onaОвоа "правило" веќе не важе
Нема грешка,некако потценување ми иде ова.Ко Скопје да е нешто повеке од другите градови.Ау да,заборавив дека е главен град,кутрата јас.se soglasuvam bilo porano ama sega veke ne cekaat tolku,zboruvam za skopje inace vo drugite gradista uste se nazad i cekaat maskite da im prijdat bidejki ako odela ona ce ja mislele kurva ovaa ona
nenene nikako potcenuvanje me svana loso.ne stanuva samo za hrabrost veruvaj mi,voo pomalite gradovi se pazat da ne me vide bivsiot da ne izgregira loso ,pa jas ako otidam ce me mislat kurva pa vaka pa naka, dodeka skopje e pogolem i po ne se poznavaat ne se znae koj so koj ode tia so gi mislis nevini se najrazraoteniНема грешка,некако потценување ми иде ова.Ко Скопје да е нешто повеке од другите градови.Ау да,заборавив дека е главен град,кутрата јас.
Не важи правилото како што кажа ivan sv.Ако има храброст (девојката од другите градови -.-)оти да не му пријде.
nenene nikako potcenuvanje me svana loso.ne stanuva samo za hrabrost veruvaj mi,voo pomalite gradovi se pazat da ne me vide bivsiot da ne izgregira loso ,pa jas ako otidam ce me mislat kurva pa vaka pa naka, dodeka skopje e pogolem i po ne se poznavaat ne se znae koj so koj ode tia so gi mislis nevini se najrazraoteni
p.s nikakvo potcenuvanje nikakov omalovazuvanje.zborubam generalno