Зошто повеќето девојки чекаат машкото да им пријде?

Член од
25 ноември 2009
Мислења
692
Поени од реакции
191
Нема..повторно еве ќе пробам да му пријадам но доколку повторно ме стави на игнор тогаш не ми преостанува ништо друго сем да побарам некој друг...

Член од
9 ноември 2009
Мислења
109
Поени од реакции
24
Некогаш е лошо многу да се мисли.Подбро е да се делува.
Јас кога и приоѓам на девојка, автоматски мозокот ми работи 300 на сат
(леле како ќе изреагира бла бла...) но се трудам тотално да се исклучам и едноставно да делувам, понатаму е лесно...

ZoraNaSlobodata

Чоечко суштество
Член од
5 ноември 2008
Мислења
2.736
Поени од реакции
111
Јас кога и приоѓам на девојка, автоматски мозокот ми работи 300 на сат
(леле како ќе изреагира бла бла...) но се трудам тотално да се исклучам и едноставно да делувам, понатаму е лесно...
Труди се, оти размислување 300 км/ч ќе биди то шо ќе придонеси за да се остварат сите негативни работи шо ти се на ум.

Mangavadu

пролетер
Член од
23 март 2009
Мислења
695
Поени од реакции
42
Нема..повторно еве ќе пробам да му пријадам но доколку повторно ме стави на игнор тогаш не ми преостанува ништо друго сем да побарам некој друг...
Ќе му пријдеш пак и пак, ќе ти биде интересен се додека тој за тебе е „недостижен“.

На темава што е битно кој прв ќе пријде? Мене повеќе ми се пуштале девојки, баш заради тоа што сум ги ставал на игнор.

Член од
6 јануари 2010
Мислења
248
Поени од реакции
54
abe se plashat so ce kazat drugarici nezini poso edna stvar so sum primetil ne izlagaat sami zenskite nikad be uvek e u nekoja grupa od pet ses zenski i vise i sea ako tipkata saka da se pushta ovie drugive i praat sranje so muabet so ti e na tebe mori ce se pustas na onoj vii go kakav e vii seljacka frizura ima i drugi sranja i kazuvat i ovaa so sakala da se pushti si vika ne be so ce idam da se pushtam ce me remetat drugarici i ne ide da se pushti nego ceka nea da i se pushti maskoto ali i u toj slucaj e isti kurac poso pak drugaricite nezini i vikaat lele vii go ovoj e vakov onakov toj so i se pushtil i pak ona ce se prai mutava radi niv edini nachin e da izlegue sama ali onda ce mislat narodov deka naplaca na saat abe kako da prais nema chare kaj nas nago sum slushal za u nemacka kako e so mu kazuele tamu ako na tipka i se sviga nekoj si ide i mu se pushta sea dali bila so dugarici il sama isti kurac im bilo tamu abe kultura se oni

RaZ-R

Артилерец
Член од
8 ноември 2009
Мислења
3.415
Поени од реакции
2.550
Овоа "правило" веќе не важе

stick figure

#MiaSanArsenal
Член од
2 мај 2010
Мислења
4.811
Поени од реакции
3.705
abe se plashat so ce kazat drugarici nezini poso edna stvar so sum primetil ne izlagaat sami zenskite nikad be uvek e u nekoja grupa od pet ses zenski i vise i sea ako tipkata saka da se pushta ovie drugive i praat sranje so muabet so ti e na tebe mori ce se pustas na onoj vii go kakav e vii seljacka frizura ima i drugi sranja i kazuvat i ovaa so sakala da se pushti si vika ne be so ce idam da se pushtam ce me remetat drugarici i ne ide da se pushti nego ceka nea da i se pushti maskoto ali i u toj slucaj e isti kurac poso pak drugaricite nezini i vikaat lele vii go ovoj e vakov onakov toj so i se pushtil i pak ona ce se prai mutava radi niv edini nachin e da izlegue sama ali onda ce mislat narodov deka naplaca na saat abe kako da prais nema chare kaj nas nago sum slushal za u nemacka kako e so mu kazuele tamu ako na tipka i se sviga nekoj si ide i mu se pushta sea dali bila so dugarici il sama isti kurac im bilo tamu abe kultura se oni
Respect za ova :)

Член од
24 јуни 2008
Мислења
1.705
Поени од реакции
75
Би предложил насловот да се промени во : „повеќето девојки од Македонија...“

Vespertine

The Ugly Duckling
Член од
22 септември 2009
Мислења
2.932
Поени од реакции
3.387
Мислам дека има повеќе причини. У суштина ние машките треба да им се пуштаме на девојките зашто сме мажи, така е у природата, мора да ги инпресионираме како што прават сите животни. Само што кај нас мора да ги инпресионираме со добра кола, добра куќа/стан. Пари за да се осеќаат сигурни покрај нас. Ништо од добар бицепс :) тоа беше порано кога у рака мажот држеше лак стрела и меч :)

Р

~~РубинРед~~

Гостин
se soglasuvam bilo porano ama sega veke ne cekaat tolku,zboruvam za skopje inace vo drugite gradista uste se nazad i cekaat maskite da im prijdat bidejki ako odela ona ce ja mislele kurva ovaa ona
Нема грешка,некако потценување ми иде ова.Ко Скопје да е нешто повеке од другите градови.Ау да,заборавив дека е главен град,кутрата јас.
Не важи правилото како што кажа ivan sv.Ако има храброст (девојката од другите градови -.-)оти да не му пријде.

Член од
10 мај 2010
Мислења
2.727
Поени од реакции
1.970
Нема грешка,некако потценување ми иде ова.Ко Скопје да е нешто повеке од другите градови.Ау да,заборавив дека е главен град,кутрата јас.
Не важи правилото како што кажа ivan sv.Ако има храброст (девојката од другите градови -.-)оти да не му пријде.
nenene nikako potcenuvanje me svana loso.ne stanuva samo za hrabrost veruvaj mi,voo pomalite gradovi se pazat da ne me vide bivsiot da ne izgregira loso ,pa jas ako otidam ce me mislat kurva pa vaka pa naka, dodeka skopje e pogolem i po ne se poznavaat ne se znae koj so koj ode tia so gi mislis nevini se najrazraoteni
p.s nikakvo potcenuvanje nikakov omalovazuvanje.zborubam generalno

Р

~~РубинРед~~

Гостин
nenene nikako potcenuvanje me svana loso.ne stanuva samo za hrabrost veruvaj mi,voo pomalite gradovi se pazat da ne me vide bivsiot da ne izgregira loso ,pa jas ako otidam ce me mislat kurva pa vaka pa naka, dodeka skopje e pogolem i po ne se poznavaat ne se znae koj so koj ode tia so gi mislis nevini se najrazraoteni
p.s nikakvo potcenuvanje nikakov omalovazuvanje.zborubam generalno

Ми е гајле мене што ке рече бившиот,ако уште постоела љубовта немало да ми биде бивш.Нема сигурно да седам со скрстени раце ако мислам што ке рекол тој.
До некаде си во право за малите градови,таму секој се знае со секого и затоа летаат озборувања на секој километар,ама ако се работи за тој што го сакам зошто да чекам да ми пријде.
Тогаш ке ми го превземе некоја друга па ке летаат пердуви на крај.

Круме

Life, Get One!
Член од
28 март 2010
Мислења
449
Поени од реакции
32
Ваљда чекаат да им пријдеме за да ако пријдат ние да не си помислиме дека се „лесни“ девојки. Мада тоа е глупо размислување од нивна страна ја мислам. Или ја ова го кажувам пошо мојата самодоверба е на ниско ниво па си мислам дека не и свиѓам на ниедна девојка и немам храброст да и пријдам на таа шо ми се свиѓа. Многу е бед коа ќе те одбие... егото ти иде у минус, а со машко его нема заебанција :(

Kajgana Shop

На врв Bottom