Фан Клуб: Борусија Дортмунд

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
полека со епитетиве само

CrookedYoung93

<3 Echte Liebe <3
Член од
27 април 2013
Мислења
295
Поени од реакции
198
Цел свет и сите форуми изреагираа на трансферот како Баерн којзнае што да направиле, потпишаа со играч кој е слободен на лето. А каде беа тие сите на пример да ги обвинат Челзи кој ни го земаа Балак, исто му истече договорот, или пак илјадници слични трансфери? Дортмунд е никој и ништо во приказнава, реакциите на миа и ретровизор беа кон фановите на другите екипи кои се плашат од моќниот Баерн, и нема шо друго да прават освен да плукаат и да хејтаат. Истата приказна со Барселона, глумеле, судиите им помагале, сеа ќе бараат изговори како тоа Баерн станале моќни.
Па како да не реагираат кога имате по 10 играчи на 1 позиција,ќе прајте состав посебен за бундес,ЛШ,куп,суперкуп,пријателски.И тоа пази ретко кога зимате од надвор,повеќето се од Германските клубови.Мислам дека нема веќе потреба да збориме на темава ако не свати до сеа,онда немам шо друго да ти кажам.Гледај ги малку работите од друга перспектива,еве све да е нормално,оправдувам еве,но погледни од друга страна што се се прави и како тоа ќе личи,да уште не завршила пола-сезона,а победникот веќе се знае.

Член од
27 март 2007
Мислења
735
Поени од реакции
316
Не ми се верува каков глуп аргумент даде овој ретровизорот за Хумелс ццц.... Колку утакмици изиграл Хумелс за Баерн, 2?
--- надополнето: 6 јануари 2014 во 17:15 ---
ова како мали деца кога терат инает...

Ироничен бев братче... Не сум дал никаков аргумент.

И да, како мали деца се закачија сите за Баерн дека го украл Лева. Оти нели кога излегувал од дома за на тренинг дошле четворица маскирани платеници пратени од Баерн и без вољата на Лева го пикнале во комбе и го донесоа во Баерн... Така се случи трансферот.

CrookedYoung93

<3 Echte Liebe <3
Член од
27 април 2013
Мислења
295
Поени од реакции
198
Ироничен бев братче... Не сум дал никаков аргумент.

И да, како мали деца се закачија сите за Баерн дека го украл Лева. Оти нели кога излегувал од дома за на тренинг дошле четворица маскирани платеници пратени од Баерн и без вољата на Лева го пикнале во комбе и го донесоа во Баерн... Така се случи трансферот.
Иронија.

ЧЕНТО

Претседник
Член од
27 јануари 2007
Мислења
8.239
Поени од реакции
4.839
Па како да не реагираат кога имате по 10 играчи на 1 позиција,ќе прајте состав посебен за бундес,ЛШ,куп,суперкуп,пријателски.И тоа пази ретко кога зимате од надвор,повеќето се од Германските клубови.Мислам дека нема веќе потреба да збориме на темава ако не свати до сеа,онда немам шо друго да ти кажам.Гледај ги малку работите од друга перспектива,еве све да е нормално,оправдувам еве,но погледни од друга страна што се се прави и како тоа ќе личи,да уште не завршила пола-сезона,а победникот веќе се знае.

А тебе тоа те сеќира....???

А коа немавме ни по еден јак за една позиција,тогаш прв беше да ругаш и пљукаш како Баерн е екипа од минатото,тоа све било застарено,да сме се угледале на Челзи и Реал у трошењето и купување на ѕвезди....(не мислам конкретно на тебе,ама на форумов имаше добар дел кои со овие теории маваа од 2007 па до пред некоја година)

Па ја не сум убеден дека победникот се знае.Сезоната е долга,и треба да се одработат уште пола утакмици.Факт е дека имаме одлична предност,ама не смееш да заборавиш една работа....Лани го немавме ни Гетце а не го имавме купен ни Левандовски.И двјацата беа у Дортмунд па на крај освоивме со 25 поена разлика...

Факт е и дека тоа беше инспирирано од предходната катастрофална сезона,али поентата ми е дека не се Гетце и Левандовски причина за успехот на Баерн.Смешен ви е тој муабет,Левандовски уште не заиграл го напраивте прв голгетер на Баерн.

CrookedYoung93

<3 Echte Liebe <3
Член од
27 април 2013
Мислења
295
Поени од реакции
198
А тебе тоа те сеќира....???

А коа немавме ни по еден јак за една позиција,тогаш прв беше да ругаш и пљукаш како Баерн е екипа од минатото,тоа све било застарено,да сме се угледале на Челзи и Реал у трошењето и купување на ѕвезди....(не мислам конкретно на тебе,ама на форумов имаше добар дел кои со овие теории маваа од 2007 па до пред некоја година)

Па ја не сум убеден дека победникот се знае.Сезоната е долга,и треба да се одработат уште пола утакмици.Факт е дека имаме одлична предност,ама не смееш да заборавиш една работа....Лани го немавме ни Гетце а не го имавме купен ни Левандовски.И двјацата беа у Дортмунд па на крај освоивме со 25 поена разлика...

Факт е и дека тоа беше инспирирано од предходната катастрофална сезона,али поентата ми е дека не се Гетце и Левандовски причина за успехот на Баерн.Смешен ви е тој муабет,Левандовски уште не заиграл го напраивте прв голгетер на Баерн.
Ајде пак ке си повторувам.Вака,мене ме секира што нема да постои повеќе победник у Бундес Лига само заради BUYern munSHIT и нивната не-фер политика.И ти тоа го знаеш,ама негираш,стварно незнам зошто си толку против реален фудбал,не викам дека сите треба на исто рамниште,но ете види и ти самиот,постои само еден клуб кој ги малтретира другите помали и до сеа нема пораз,да циганот пеп е доста интелигентен,ама има и други фактори тука.Се надевам дека еден ден ќе ти скурчи гадното победување на BUYern munSHIT у munSHIT Лига.

Jaqen H'ghar

Faceless man
Член од
25 март 2009
Мислења
1.077
Поени од реакции
1.272

Робен, Рибери, Мартинез,Шакири, Тиаго, Боатенг(и тој важи ) дојдоа од други лиги.
Ја многу жалам што ги ослабнавме едни од најголемите конкуренти Волфсбург и Гладбах со купување на Данте и Манџо, да си останеа во тие тимови сигурно сега ќе играа интертото куп и ќе им текнеше да фатат путот некаде во странство.

Ноер што го лапнавме ама секако немаше да види титула во Шајзе. А да и Рафиња.
Ете четворица играчи(и маскотата Рафиња ќе го сметаме) што дојдоа од Бундес кај нас и ни помогнаа за ЛШ.

Ако одиме по тој муабет : Ројс, Пишчек, Суботич, Хумелс, Гундоган, Бендер кога ги купивте не ослабнавте некој екипи ? Да бидам искрен од една страна ми е криво , сепак да не бевте вие немаше да им текне да фрлат од тоа милионите што ги чуваат и да станеме толку јаки. Една од главните причини што сме толку силни денес е поради силниот Дортмунд. Да не бидам толку лицемер сепак ми е кеф што единственото место каде немавме некој од топ 5 играчи у свет на таа позиција беше напаѓачката позиција.

Додека е Клоп кај вас немате криза , ќе дојде друг Кагава, Гетце, Лева ама нема друг Клоп да дојде.
Најискрено сакам да најдете подобар напаѓач од Лева и да уште подобро да го замени. Не за друго за 3-4 години ќе ни треба на нас :P

Член од
4 ноември 2013
Мислења
990
Поени од реакции
1.516
Ајде пак ке си повторувам.Вака,мене ме секира што нема да постои повеќе победник у Бундес Лига само заради BUYern munSHIT и нивната не-фер политика.И ти тоа го знаеш,ама негираш,стварно незнам зошто си толку против реален фудбал,не викам дека сите треба на исто рамниште,но ете види и ти самиот,постои само еден клуб кој ги малтретира другите помали и до сеа нема пораз,да циганот пеп е доста интелигентен,ама има и други фактори тука.Се надевам дека еден ден ќе ти скурчи гадното победување на BUYern munSHIT у munSHIT Лига.
Комплекси , комолекси и само КОМПЛЕКСИ!

CrookedYoung93

<3 Echte Liebe <3
Член од
27 април 2013
Мислења
295
Поени од реакции
198
Робен, Рибери, Мартинез,Шакири, Тиаго, Боатенг(и тој важи ) дојдоа од други лиги.
Ја многу жалам што ги ослабнавме едни од најголемите конкуренти Волфсбург и Гладбах со купување на Данте и Манџо, да си останеа во тие тимови сигурно сега ќе играа интертото куп и ќе им текнеше да фатат путот некаде во странство.

Ноер што го лапнавме ама секако немаше да види титула во Шајзе. А да и Рафиња.
Ете четворица играчи(и маскотата Рафиња ќе го сметаме) што дојдоа од Бундес кај нас и ни помогнаа за ЛШ.

Ако одиме по тој муабет : Ројс, Пишчек, Суботич, Хумелс, Гундоган, Бендер кога ги купивте не ослабнавте некој екипи ? Да бидам искрен од една страна ми е криво , сепак да не бевте вие немаше да им текне да фрлат од тоа милионите што ги чуваат и да станеме толку јаки. Една од главните причини што сме толку силни денес е поради силниот Дортмунд. Да не бидам толку лицемер сепак ми е кеф што единственото место каде немавме некој од топ 5 играчи у свет на таа позиција беше напаѓачката позиција.

Додека е Клоп кај вас немате криза , ќе дојде друг Кагава, Гетце, Лева ама нема друг Клоп да дојде.
Најискрено сакам да најдете подобар напаѓач од Лева и да уште подобро да го замени. Не за друго за 3-4 години ќе ни треба на нас :P
Англија лига 4 боље ќе стане од бундес бе друже.Него лошо што си толку заслепен од BUYern.
--- надополнето: 6 јануари 2014 во 22:42 ---
Комплекси , комолекси и само КОМПЛЕКСИ!
Точно така,голем фану на BUYern munCITY или BUYern munSHIT.

Chains

империја
Член од
15 август 2006
Мислења
761
Поени од реакции
678

Ги сфаќам до некаде, Реал со Бензема кубури, Челзи на сите тие пари неможат да најдат класа напаѓач, а Баерн за 0 евра го зима Роберт "им начукав 4 комада на Реал" Левандовски.

ЧЕНТО

Претседник
Член од
27 јануари 2007
Мислења
8.239
Поени од реакции
4.839

Ги сфаќам до некаде, Реал со Бензема кубури, Челзи на сите тие пари неможат да најдат класа напаѓач, а Баерн за 0 евра го зима Роберт "им начукав 4 комада на Реал" Левандовски.

Бушшиииииии :pos:

STEALTH

God is a DJ
Член од
25 ноември 2011
Мислења
10.679
Поени од реакции
14.561
Сеа Клоп треба одма да купи напаѓач и Левандовски да не стапне на терен.

Епа затоа сте мизерни, какви фанови - таква екипа. Мислам сериозно ти е мислењево? :facepalm:
--- надополнето: 7 јануари 2014 во 17:54 ---
Ахахахаха почнале и BUYern да го викаат бе :icon_lol::cuc:

Абе не сте нормални, видете ги другите екипи колку даваат за трансфери...

Битно додека сме најјаки ќе не викаат BUYern :icon_lol:

Butthurt, смирете се малку
--- надополнето: 7 јануари 2014 во 17:57 ---
Untitled.jpg

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.802
Поени од реакции
44.102
Епа затоа сте мизерни, какви фанови - таква екипа. Мислам сериозно ти е мислењево? :facepalm:
Што е мизерно тука? Манчестер бил мизерна екипа, а до пред 3-4 години губевте од Гетафе во Лига Европа. Има неколку члена кај вас што ги ценам и со кој може да се дискутира, ама стварно ептен се издигавте.

Јас за ова правам муабет во секој ваков случај во фудбалот, а не само за Левандовски сега. Барем јас кога би бил тренер не би го играл и готово. И Ван Перси да потпишеше како слободен играч за Манчестер, во јануари ќе го имав истото мислење, дека Венгер не треба да го пушти во игра останатиот дел од сезоната.

Ама нема веза. Арно кажа бланко, да навиваше Хитлер за Баерн, Русите сами ќе се предадеа.

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.577
многу сте се распишале бе другари,пола од постовиве ви се без врска,посебно на фановите на Баерн што го бранат Лева.

Дај одговорете ми,што ќе се случеше ако некој од Лам,Швајни,Ноер потпишеше така на педерски начин со Дортмунд ?

Kajgana Shop

На врв Bottom