Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
Grande Luciano!!!

1520822_10152135592113536_419355234_n.jpg

I aj cestito pobeda Juventini , zasluzena , veke sme nauceni so fantasticnata nasa igra sto rezultira maestralno , imame 16 pobedi na 18 utakmici , kako nikogas do sega , ni vo najdobrite stari vreminja , sepak i sampionatot ne e tolku kako nekogas , no so ovoj igracki kadar napravime spektakularni rezultati :)

@Mondonico , pak jas so tebe , abe pamtis FioreMERDA-Juve 4:2 , od togas imame 10 pobedi vo niza so samo 1 gol primen??? Zadovolen si sega? aj kazi deka NE , deka treba seuste 10 utakmici po red da pobedime? hahah , toa go sakam i jas , sekogas mozeme poveke , cestito , cestito :)

FINO ALLA FINE!

Јас мислам дека ме послушаа кога после натпреварот со Фиорентина посакав серија победи без примен гол :D. За болдираното знаеш дека од победи никогаш не се изморувам, па затоа не можам да кажам дека сум задоволен, заради тоа што има уште 20 кола до крајот во кој мора да извојуваме колку што можеме повеќе победи. Задоволен ќе бидам на крајот од сезоната кога ќе видам со свои очи како ќе се закитиме со ново Скудето и пожелно е уште некој трофеј.

Иначе на 3-0 против 9 играчи јас мислам дека играчите можеа, ама не сакаа да им даваат уште голови на Рома(добро освен Вучко:sneaky:). За забележување е дека Рома со вчерашните 3 има примено 10 голови, а ние 11 што значи дека и натаму имаат подобра одбрана од нас. Сепак ајде нека е доста се и 3 голови, иако заслужија според заслужените црвени кои ги добија и уште барем 1 да им дадат.

Него го видовте радувањето на Вучинич кога го даде пеналот :pos:? Намерно мислам дека Конте го пушти во игра да им се издуши малку на поранешните.

На последните 10 натпревари, Јувентус има скор од 26:1. Да не примевме гол од Аталанта, досега Џиџи ќе беше најдобар во цела лига :place:

Повредата на Тевез не е сериозна, во прашање се само грчеви, нормална последица после касното враќање од Аргентина.

Марота потврди дека Погба,Конте и Пирло остануваат во Јувентус. Вучинич нема да биде продаден а Квајарела само доколку побара.

Се шушка дека Наинголан е пред потпис со Рома... не дека ми е нешто посебно жал, али момакаот има квалитет + ќе ни дадеше поголема длабочина во ростерот, и да не спомнувам дека го бркаме 2,5 години , и неколкупати беше пред потпис.
Ме интересира само на што е резултат ова, намерно се одкажаа од него , или неможеа да договорат цена со Каљари ?

Се шушка дека Наинголан е пред потпис со Рома... не дека ми е нешто посебно жал, али момакаот има квалитет + ќе ни дадеше поголема длабочина во ростерот, и да не спомнувам дека го бркаме 2,5 години , и неколкупати беше пред потпис.
Ме интересира само на што е резултат ова, намерно се одкажаа од него , или неможеа да договорат цена со Каљари ?

Или па тој сакаше да игра фудбал а не да биди ротација и замена :D

Па и у Јуве ќе играше... ако се избореше за првотимски статус, а и у Рома тоа и не му е баш загарантирано .

Па и у Јуве ќе играше... ако се избореше за првотимски статус, а и у Рома тоа и не му е баш загарантирано .

па не му е, барем за почеток Де Роси,Пјанич и Стротман се пред него, доколку сакаше да игра секоја утакмица ќе заминеше во Интер или Милан.
--- надополнето: 7 јануари 2014 во 05:37 ---
Со 2 играчи повеќе си подаваа играчите во средината на теренот, и им ја препуштаа топката на Рома на нивна половина.
Да беа они на наше место ќе цркнеа на терен уште 3-4 гола да ни дадат во таква ситуација.Е тоа е таа разлика помеѓу господински и провинциски клуб.

од каде го ова заклучи жити се ? напразно тропаш ..

Не е исто во Јуве ги имаш Пирло,Погба,Маркизио,Видал па и Асамоа тој би можел само со Аса да се бори реално или па Маркизио.

Рома нема клупа пологично е да оди таму и моментално е далеку поблиску до ЛШ од Интер и Милан.

па не му е, барем за почеток Де Роси,Пјанич и Стротман се пред него, доколку сакаше да игра секоја утакмица ќе заминеше во Интер или Милан.

Неојде во Милан или Интер оти немаат пари ...

Го заклучив од натпреварите кога вие сте победувале. Као на пример лани коа тепавте 1-0 на Олимико лани. Таква арогантност, такви ниски провокации од страна на Ламела, Тоти, Де Роси. После последниот свиреж цела клупа на рома почнаа да трчаат на теренот нешто налик Италијанската репрезентација после пеналот на Гросо 2006. Ете од тоа заклучив. Пошто секој пат коа ќе го тепаат Јуве им значи како да освоиле титула. И ако сум грешка според тебе не мора да ме исправаш и цитираш. That's just like my opinion man :)

Го заклучив од натпреварите кога вие сте победувале. Као на пример лани коа тепавте 1-0 на Олимико лани. Таква арогантност, такви ниски провокации од страна на Ламела, Тоти, Де Роси. После последниот свиреж цела клупа на рома почнаа да трчаат на теренот нешто налик Италијанската репрезентација после пеналот на Гросо 2006. Ете од тоа заклучив. Пошто секој пат коа ќе го тепаат Јуве им значи како да освоиле титула. И ако сум грешка според тебе не мора да ме исправаш и цитираш. That's just like my opinion man :)
добро така нека биде, а лани Рома беше толку очајна што после секоја победа се радуваа како мали деца, бидејќи победите беа реткос:D
а и вие во неделата имавте афтер парти на теренот по завршетокот на мечот:icon_mrgr:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom