i rizikuvas da ne ni doznaes deka nekoj mnogu vredi,mozebi ednostavno i toj postapuva kako tebe.i moze nikogas da ne ti se sluci nesto najdobro vo zivotot,a nema ni da znaes deka si imala moznost.da ne ispadne rabotata kako vicot za toj sto go molel gospog da mu padne loto.znaes ima poveke vidovi na luge:"nekoi luge pravat rabotite da im se slucat,nekoi cekaat rabotite da im se slucat,a nekoi samo cekaat i se prasuvaat zasto ne im se slucile",ne mi teknuva samo kako se vikase avtorot na ovaa misla.Jas sum covek sto ne se otkazuva lesno do nisto, sto se bori i se toa ama za nesto sto stvarno vredi da se boram.ne mozam jas da znam dali toj decko primer vredi ili ne a jas ne go znam dovolno ili pak znam deka ima dr ili bilo so.Se boram za ona za sto znam deka vredi i samo za toa a dokolku ne sum sigurna u toa togas uzivam i cekam vremeto da go naprai svoeto...
a be bi sakal da e taka,ama non-stop slusam od devojki deka site maski bile pederi,gi gledale ,a ne im priogale.a na prasanjeto zasto ona ne mu prisla prva,eve go odgovorot PA JAS SUM ZENSKO.Зошто чекаат? Јас мислам дека нема веќе такви девојки или можеби е сведено се на минимум, е сега претежно така било од секогаш машкото прво да пријде или незнам што таму(глупости уфф), сега е се слободно женските се пуштаат без никаков проблем ако и се бендисува некое машко, а и пак е поинтересно машко да ти се пушта, незнам зошто пак како некоја убавина да си носи тоа старото... Арно ама не е веќе така, така да уживајте, и забавувајте се.
така ке ти го одговори секоја ШМИЗЛАa be bi sakal da e taka,ama non-stop slusam od devojki deka site maski bile pederi,gi gledale ,a ne im priogale.a na prasanjeto zasto ona ne mu prisla prva,eve go odgovorot PA JAS SUM ZENSKO.
така ке ти го одговори секоја ШМИЗЛА
odi nataka,ama ne e seuste taka.Точно до негде, јас знам дека е реткост веќе или јас нешо сум згрешила.. познавам многу слободни девојчиња, кои грабаат по она што им се допаѓа и што им излгеда не достижно, значи треба малку и надворешниот излгед да примами некоја девојка да пријде и ве закачне малку.![]()
odi nataka,ama ne e seuste taka.
ne te svativ bas najdobro.Е, така само ти по некоја несреќа не си налетал:helou:
Муабетот ми беше дека има слободни девојки кои да се пуштаат на машки, само за жал ти не си запознал/налетал на таква, сега се надевам ме свати.:smir:ne te svativ bas najdobro.
te svativ,ama poubavo bese da preciziras,ne ti go razbrav kontekstot(dali bese navredliv).Муабетот ми беше дека има слободни девојки кои да се пуштаат на машки, само за жал ти не си запознал/налетал на таква, сега се надевам ме свати.:smir:
Зашто сте волови. :baeh:Зашо се овци:baeh: