Зошто повеќето девојки чекаат машкото да им пријде?

• Креатор на темата Креатор на темата Anonymus1
  • Време на започнување Време на започнување
Девојките се посрамежливи од нас и кога ќе видат некој што им се допаѓа праќаат сигнали кој ние не ги перципираме.
Пример: Ако погледеш некоја девојка насмевни се, ако се насмее и таа тогаш што чекаш. Ама пазете може и вештачка насмевка да ви даде затоа гледај внимателно. Ретко кога девојка ќе ви се "пушти" ама за да ви даде до знаење дека сака да и пријдеш ќе се одалечи од своите пријателки ќе се обиде да ти се приближи до твојата позиција колку што е можно повеќе. Ќе држи eye contact подолго време со тебе и ќе се насмее пред да се сврти назад пред своите другарки. Џабе ние чекаме тие нас да ни пријдат ние сме машките тоа е наша работа. Јас сум срамежлив по природа ама ако соберам храброст доволно и пријдувам на некоја девојка. Ако не јебига. Можеби ќе има и друг пат. Се надевам дека ова ќе ви помогне. Ако и пријдете на некоја девојка и се понаша арогантно! Речи те и директно во лице - ЛЕЛЕЕ Разгалено детиште! и продолжи си! Тие се понашаат арогантно и вие понашајте се арогантно девојче не би удрил, ама не морам да ги трпам јас секогаш со нивна драма и глупости.

Закочени сме,зато! а и некогаш машкиве се тро закочени не забележуваат кога некоја девојка ги шмека!..така да...немам коментар подруг

Ова баш и не е најточно.
Може мажите први приоѓаат, ама жените се тие кои технички први даваат знак, некаков сигнал кој ќе им наговести на мажите дека се заинтересирани. Ретко кои мажи тргаат у поход без претходна основа према субјект кој на никаков начин не им укажал дека се добредојдени.:)

Е сеа, тие знаци може и лошо да се интерпретираат или да бидат непостоечки... :pos: Зависи од тоа колку знае мажот да „чита“ боди ленгвич и све тоа. :)

Не знам кое машко би било против да дојде побрзо до секс со девојка која му се допаѓа (барем пристојно да изгледа:).
Токму пристапување на девојката прва е добар начин за забрзување на процесот запознавање->муабет->секс.

јас мислам дека со ова ја завршуваме темата .......

a be toj sto ceka,rizikuva nikogas da ne doceka,pa i da doceka,zasto go gubel vremeto,a be ako nekoj na nekogo mu ili i se sviga,priogajte ne cekajte,zgrabete go toa sto go sakate i ne gubete vreme,vprocem VOLKOT ZASTO E DEBEL VO VRATOT?

mislam deka povekje tie zenskiot pol cekaat radi samodoverba a pa ne moze taka mada u posledno vreme ima poise zenski so im se pustaat na mskite i go pravat prviot 4ekor

Ова баш и не е најточно.
Може мажите први приоѓаат, ама жените се тие кои технички први даваат знак, некаков сигнал кој ќе им наговести на мажите дека се заинтересирани. Ретко кои мажи тргаат у поход без претходна основа према субјект кој на никаков начин не им укажал дека се добредојдени.:)

Е сеа, тие знаци може и лошо да се интерпретираат или да бидат непостоечки... :pos: Зависи од тоа колку знае мажот да „чита“ боди ленгвич и све тоа. :)

Во Битола овие сигнали речиси и да не постојат кај жените. Дури по градот беа излепени плакати за „срамежливоста“ на жените. Шо би се рекло на битолски „ишарет да не се давало бе!“.

Ни насмевка не даваат. Ни поглед. Ништо само сокот/пијалокот и другарката. Толку!:tapp::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp:

Во Битола овие сигнали речиси и да не постојат кај жените. Дури по градот беа излепени плакати за „срамежливоста“ на жените

Ме асоцираше на сликава.. :nesvest: :pos:

poster51168620.jpg

Дали машкото треба секогаш да биде тој кој ќе ја повлече лавината напред, дали тој секогаш треба прв да пријде да направи муабет да побара телефонски број. Дали некогаш вие (женските) први сте започнале некоја работа и какво е вашето искуство во врска со тоа? Дали сметате дека ние мажите недоволно го цениме тоа ако први пристапите?

1. Да
2. Немора да значи
3. Сум пријдела прва и јако се иам “изгорено“... и си научив лекција - никогаш не приоѓај прва (поточно: ако му е дојдено до мене тој прв ќе ми речит)
4. Недоволно го цените пошо “лесно“ сте ја добиле таа девојка

4. Недоволно го цените пошо “лесно“ сте ја добиле таа девојка
хаха...до негде си у право...али не се сите такви...via versa (и женските одма ги откачуваат машките кои лесно ги “добиле“ (или сами си дошле))
Suma sumare...

- Зошто повеќето девојки чекаат машкото да им пријде?
-Зошто им се може!:helou:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom