Љубовен Каскадер
fekalija
- Член од
- 28 декември 2011
- Мислења
- 4.371
- Поени од реакции
- 6.209
Одлично сработено интро![]()
Зошто на сите слики ја праиш истата гримаса? И зошто сегде исто ти е тилтната главата?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Одлично сработено интро![]()
Зошто на сите слики ја праиш истата гримаса? И зошто сегде исто ти е тилтната главата?
Frizurata mu e kako poplava da go izbacila i gi slikal stomacnite,a on kako od Aushvic ispadnat.Значи ти си овој Бојан сам што се слика на скоро сите слики и што е шатиран во 2014 година?!![]()
Frizurata mu e kako poplava da go izbacila i gi slikal stomacnite,a on kako od Aushvic ispadnat.
Sent from my iPhone using Tapatalk
У таа поза девојките највеке ме бендисуваат![]()
Ne be samo ti imas kritika za sase? Ne bese ni zaclenet ko go oteravme u kurac od na forumov. Taka ko ke ne znajs ne zborvi.Чудно,ви се чудам на глупоста,правите глупи теми за тоа што ретко збеснал и тоа има оправдлива причина зш,и вие одма, ооо па види ја свињава дебела,пак гомнојадецот јаде гомна нешо, се појавувате во тој фазон,а не ја согледувате причината зошто има право на револт .... значи според вас оправдливо е нападот на неговата 4шна ќерка со патлакот во уста и дека ќе ја силувале до смрт и не смеел на збрлави ...
Сега на ова видео некое исфрустрирано типче му се јавува и му вика јади ми го патлакот ... вие се фокусирате на Јанко,а НЕ на гледачот за личниот напад со пцост кон Јанко .... ок ок ако е така според вас ок тоа ....
Искрено не го очекував ова од вас ... толку дволичност од вас членовите .... не не не е добро ова од вас :/
Јадете гомна за овие работи а ....
Нема критика за оној дебилот Саше Политико кој му рече на Игор,2 метри по земја итн глупости, секој Божји ден од него ..... шо излегува глупост ....
Па да очекувам од вас судност за критика шо е добро а шо лошо .... ѓа мавнете по ѓаволите((
Чудно,ви се чудам на глупоста,правите глупи теми за тоа што ретко збеснал и тоа има оправдлива причина зш,и вие одма, ооо па види ја свињава дебела,пак гомнојадецот јаде гомна нешо, се појавувате во тој фазон,а не ја согледувате причината зошто има право на револт .... значи според вас оправдливо е нападот на неговата 4шна ќерка со патлакот во уста и дека ќе ја силувале до смрт и не смеел на збрлави ...
Сега на ова видео некое исфрустрирано типче му се јавува и му вика јади ми го патлакот ... вие се фокусирате на Јанко,а НЕ на гледачот за личниот напад со пцост кон Јанко .... ок ок ако е така според вас ок тоа ....
Искрено не го очекував ова од вас ... толку дволичност од вас членовите .... не не не е добро ова од вас :/
Јадете гомна за овие работи а ....
Нема критика за оној дебилот Саше Политико кој му рече на Игор,2 метри по земја итн глупости, секој Божји ден од него ..... шо излегува глупост ....
Па да очекувам од вас судност за критика шо е добро а шо лошо .... ѓа мавнете по ѓаволите((
Се согласувам со постов, јес да во случајов, мислам дека (уште) повеќе г... јадат за Скопјаница и неговите слики на ФБ него за Јанко![]()
((