Јанко и пушењето

• Креатор на темата Креатор на темата Skopjanica
  • Време на започнување Време на започнување
За жал тоа е моето проклетство. Машките повеќе се палат на мене отколку женските, ама нејсе....... можеше да биде и полошо како на пример никој да не се пали на мене :)

Ne e toa najloso , najlosoto mozelo da bide samo Janko da se pali na tebe :)

Јанко едно време Во емисија читаше текст од кајгана форум но профилот му беше скриен значи тука е некаде меѓу нас!

Јанко едно време Во емисија читаше текст од кајгана форум но профилот му беше скриен значи тука е некаде меѓу нас!
Добар дел од тие таканаречени фаци, познати лица, политичари се членови на форумов.

Sent from my ST21i using Tapatalk

И Филе мислам беше:vozbud:,ама многу го тролаа и избега за Шпанија:pos:.

526144_388181257873567_185384012_n.jpg

530122_388181237873569_973477184_n.jpg

Oчаен и неубав.
:pos:

Развиен е како албанска индустрија :pos:

И како е Јанко потпишан!? Антисоросоид, бурек со месо, бурек со сирење, пица бурек, исклучете го овој, режија молам...........
Ако има некој друга идеа нека ме цитира и нека допише.
Денеска нема да го критикувам него, како и Саше Аналитико. :)
А за Иван исцелител да бидам искрен кога ќе го фатам се смеам цело време, за вас незнам.:pos:
Дали сте го гледале како зборува српски??? :pos:

Он секогаш "ги осеќа"

Истото го рече кога му рекоа еднашка дека е свиња и обично говедо во една иста емисија. Како го сјебаа тогаш свака им част :D
И тогаш рече: знам знам те осетив. Хахахах јанко е осетлив како носорог. Ееее што дочека пуста македонијо, вакви новинари што не личат на луѓе да ти праат емисија.

533606_388181857873507_737584693_n.jpg

Скопјаница го плукаше Стеф, а он баш добра работа завршил...
Shame on you Skopjanica....

533606_388181857873507_737584693_n.jpg

Скопјаница го плукаше Стеф, а он баш добра работа завршил...
Shame on you Skopjanica....

Завршив работа ама не благодарение на Стеф. Туку благодарение на вистински тренер со искуство.

Кој е тренерот да ти врати парите.

https://www.manjam.com/play/profile/default.aspx?id=tZNVtyDHnAxFWCRGXnplGUtv%2b9vgZWtM

Skopjanica е уствари Мартинчо што плачеше дека не можел да си фати женска на 26 години, летоска. Ова му е трет профил на форумов другиот му беше Exclusive нешто. Леандра и Мачорка го разоткрија по други теми.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom