Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Pa smeni kanal be idiotu , ne go gledaj , a i ako mislish deka e stoka i govedo togash ne se sekiraj , nikoj nema da go gleda , pozitivno vlijanie mediumsko nula i kako takov , nema da e korisen nikomu . Ama ako e tochno tvoeto mislenje , no ako ne e , jebi ga , ima lugje shto sakat da go gledat , end of story . I mene ne mi e jasno kako Ceca polni stadion so 50 iljadi luge od shala , a Duran Duran edvaj 3000 , pa ne odam na stadion i da i vikam na Ceca da mi go pushi ( hm , interesno scenario)E za Sasne Politiko, lugje , seriozno , tipov ima seriozen problem so mozokot . Chat pat go chitam , znachi poretardiran lik na makedonskite mediumi nemalo odamna . Ovoj Zoran Bure Barut mislam beshe za nego e tezok intelekt . Od site televizii go izbrkaa , i se nekoj drug mu e kriv , a dovolno e samo da si gi izbroi lajkovite na kolumnite shto gi pishuva na negoviot portal , najmnogu mislam ima okolu 300 lajkovi na eden tekst, izleguva deka samo familijata i rodninite mu stiskaat . Poveke shteta i pravi na opozicijata odkolku korist. Pishuva za diktatura vo mediumite , a sekoj tekst mu e navredi , pcovki , izmislici, omraza i nikoj nishto ne mu pravi , samiot toj e najgolem dokaz deka sekoj idiot i retard moze da se krsti novinar , i deka ima sloboda shto saka da pishuva
Pa smeni kanal be idiotu , ne go gledaj , a i ako mislish deka e stoka i govedo togash ne se sekiraj , nikoj nema da go gleda , pozitivno vlijanie mediumsko nula i kako takov , nema da e korisen nikomu . Ama ako e tochno tvoeto mislenje , no ako ne e , jebi ga , ima lugje shto sakat da go gledat , end of story . I mene ne mi e jasno kako Ceca polni stadion so 50 iljadi luge od shala , a Duran Duran edvaj 3000 , pa ne odam na stadion i da i vikam na Ceca da mi go pushi ( hm , interesno scenario)
ispushtash eden biten detal , jas nit mu se javuvam vo emisija da go pcujam , nitu mu pisham na portalot da go vregjam , shto saka neka pravi , golem si e , sam si znae . Ovde pishav za da si go kazam mislenjeto , megju forumdjii shto ke me razberat , neoptereteni politichki. Fala na razbiranjeto
Dunda-rion
Абе се заебавав.
Интересно ми се виде тоа што еден дел од твојот пост може да се постави како одговор на другиот дел од твојот пост.
Што го тролате човекотубав - неубав (секој за себе си е убав)....
Само и ти Скопјанице малце си претерал со уснитегеј вибрации расфрлаш
Знаеш како велат Gayboys are the sexiest boys![]()
hhahaha ....zatoa pola forum od maskite gi popali![]()