Тони и Дејан - ОПУШТЕНО

Dave

subcomandante
Член од
15 февруари 2008
Мислења
1.663
Поени од реакции
2.949
Од кабинетот на премиерот е избрана тетка Каролина да биде со-учесник во ова едночасовно убиство од досада....
„Ве поканивме и дојдовте“ :facepalm: .....Шанац, каков ass-kisser си тииииии....џабе ти се после и п***и, к*****и и тоа кљафтањето пред мали дечиња после оваа епизода....

Член од
23 јуни 2008
Мислења
4.002
Поени од реакции
4.245
Абе дај нека му забранат на човекот да гостува во ток шоуа, кога ќе се сетам на Пулс со Ана Јовковска Грујо кога беше гостин па тоа беше жалосно да се гледа, таму треба да си на исто или барем повисоко интелектуално ниво со Ана а одговорите негови беа петтоодделенски.

Nino Manchester

Oŋce α RED, αlwαys α RED
Член од
4 јуни 2009
Мислења
14.541
Поени од реакции
17.958
Макрадули може е попаметен него треба да го викаат:pos:,ама емисијава што е тиња тиња е.

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
Каролина е шармантна и забавна, тоа што не глуми глупи Август не значи дека не е забавна. Поповлечена е и посрамежлива како тип (барем мој впечаток), тоа не ја прави ладна. И тоа зошто не е мажена или колку дечковци имала не е ваша работа, туку нејзина.

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.967
Поени од реакции
57.733
@ElNinho нека направи еден од неговите front page covers со Каролина под итно :D

Не глеав бе да му ебам матер. Заборавив дека е вечерва ова. Кур шо ќе зеам сеа субвенции за прасињата... :place:

Член од
12 ноември 2012
Мислења
132
Поени од реакции
47
Многу лоша смисла за хумор има Каролинчево, се надевам дека во иднина нема да биде гостин на Опуштено или слична емисија.
Зошто ја хејтате Каролина???Прво запознајте ја лично па зборите !!!

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Koj ja hejta be aman da mu ebam majkata, citajte ubavo. Najkvaliteten makedonski zenski vokal so Kaliopi, nijansi delat. Ama deka e prosta, nema nikakva harizma i ne znae da se ponasa vo javnost toa e fakt.

Da vi se crta treba :tapp:

Член од
12 ноември 2012
Мислења
132
Поени од реакции
47
Koj ja hejta be aman da mu ebam majkata, citajte ubavo. Najkvaliteten makedonski zenski vokal so Kaliopi, nijansi delat. Ama deka e prosta, nema nikakva harizma i ne znae da se ponasa vo javnost toa e fakt.

Ако можеш наацртај ни!!И пак ќе кажам не ја знаете лично

Crazy in Love

Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413

По што заклучи дека е проста? Секогаш е културна, зборува исклучително литературно, смирена е и има невидена контрола врз себе.
Прв пат слушам за Каролина дека е проста. И ладна и повлечена и се сум чула, ама проста дека е прв пат слушам...

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
По што заклучи дека е проста? Секогаш е културна, зборува исклучително литературно, смирена е и има невидена контрола врз себе.
Прв пат слушам за Каролина дека е проста. И ладна и повлечена и се сум чула, ама проста дека е прв пат слушам...
pa koj imal nekakva sorabotka so nea, ke ti go kazuva istovo ;) za toa da ima dobar PR tim, gledame i na forumov. Za toa e pametna mnogu.

Zaphod Beeblebrox

Поранешен покул Божино
Член од
7 јуни 2008
Мислења
16.676
Поени од реакции
21.233
Ако можеш наацртај ни!!И пак ќе кажам не ја знаете лично

Ако познатите личности треба да ги знаеме лично за да оформиме мислење за нив, тогаш не ни треба да се појавуваат во медиуми.
Извини ама стварно смешен став, за кој стварно немам што да искоментирам на сериозен начин. Си ја браниш другарката од коментари на луѓето кои ја гледаат на медиум, каде што треба да се покаже каква е, а не пред луѓе приватно.

Crazy in Love

Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
pa koj imal nekakva sorabotka so nea, ke ti go kazuva istovo ;) za toa da ima dobar PR tim, gledame i na forumov. Za toa e pametna mnogu.
Е и ова прв пат слушам. До сега само позитивни коментари сум слушала за неа од луѓе кои имале некаква соработка со неа.;)
--- надополнето: 3 јануари 2014 во 01:07 ---
Ако познатите личности треба да ги знаеме лично за да оформиме мислење за нив, тогаш не ни треба да се појавуваат во медиуми.
Извини ама стварно смешен став, за кој стварно немам што да искоментирам на сериозен начин. Си ја браниш другарката од коментари на луѓето кои ја гледаат на медиум, каде што треба да се покаже каква е, а не пред луѓе приватно.
А како до сега јавност се покажала како проста?

Kajgana Shop

На врв Bottom