Челзи - Ливерпул | 29.12.2013 | 17:00 | Стемфорд Бриџ

• Креатор на темата Креатор на темата Донев
  • Време на започнување Време на започнување

Како ќе заврши натпреварот?

• Вкупно гласачи
    115
  • Гласањето е завршено на .
Навивам за Хикс, или победа на Пул со 4 гола на Суарез (капитен ми е на фантази, не дека го сакам)! Било каква фрустрација и срам нанесена врз Моу е добредојден бонус.

1 !
--- надополнето: 27 декември 2013 во 22:25 ---
Било каква фрустрација и срам нанесена врз Моу е добредојден бонус.

Wenger ne moze da mu pisne u 10 utakmici i na drugi kje se nadevash... :icon_mrgr: Kje ve iscepime site!

Не знам зошто ама мислам дека нема да биде натпревар со многу голови. Се ме влече накај нерешено 1-1, или пак победа со 1-0 за некој од тимовите.

Ама се надевам дека грешам, па да изгледаме натпревар со многу голови. (y)

Очекувам да создадеме 3-4 стопроцентни шанси за гол и одново да се мачиме со реализација како против Сити. Не би требало Мурињо да игра затворен фудбал на домашно дерби, а тоа ќе отвори простор.
Ако Стерлинг и Суарез ги сменат улогите на асистент и финишер од Етихад и ако ни се врати се она од вчера, може и петарди да се делат :D

Иако за Арсенал одговара да заврши нерешено, искрено сакам и ќе навивам за Ливерпул во овој натпревар, да му лупне Суарез еден хетрик на сред тоа мостот, па да му ја видам таа тупавата фаца на циганот гомнојадачки.

Иако за Арсенал одговара да заврши нерешено, искрено сакам и ќе навивам за Ливерпул во овој натпревар, да му лупне Суарез еден хетрик на сред тоа мостот, па да му ја видам таа тупавата фаца на циганот гомнојадачки.

Чекај бе брат, јас не сум толку напален :D

Се знае сценариото,социјалниот ќе постави тактика,брани се и убиј се.Ќе проба да се брани,и негде на пола утакмица ќе му лупнат голче,и после се знае ќе скока по судиете ко мајмун,све на све ништо ново нема да видимо.Ако ги отвори Ливерпул супер,ако не ќе гледаме мачни 90 минути.

Шала на страна, јас не знам кога Ливерпул вака од останатите бил сметан како фаворит во дерби па и на гости а тоа да не е против Евертон.

Чудно, страшно.

Навивачки гласав за Челзи нормално,иако не сум баш оптимист.Само едно е сигурно,Торес дава гол,време е. :cool:

Еве зошто Челзи ќе тепа

1506602_646987455353963_669957352_n.jpg

Предавник! На ден пред утакмица им ја кажува тактиката на противниците.

Шала на страна, јас не знам кога Ливерпул вака од останатите бил сметан како фаворит во дерби па и на гости а тоа да не е против Евертон.

Чудно, страшно.

Не дека ве сметаат за фаворит него се молат Мурињо да изгуби. Срцки :X3:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom