Barclays Premier League Season 2013 - 2014

• Креатор на темата Креатор на темата Ilumious
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе ја освои Премиер Лигата?

• Вкупно гласачи
    289
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Јас кажав, мислам оти не е проблемот 8те поени негатива зад првиот, туку проблемот е што пред Манчестер има многу екипи. Конкретно во моментов - 6. Друго е кога бркаш една екипа, друго е кога бркаш 6 екипи. Ај да кажеме оти Њукасл и Евертон ќе ги минат кога тогаш, мада одлично играат и двете екипи, ама остануваат уште 4. Мада се заебавам со изреката "зрно по зрно - погача", демек едно по едно место напред ќе дојде и првото. :D Ама најпрво мора да ги победат следните 3 утакмици, со Норич на гости, па со Тотнам и Свонси дома. После на гостувањето на мостот ќе видиме како стојат работите.

Искрено јас сум задоволен годинава со 4-то место, не верувам дека ќе освоиме со оглед на милион повреди што не снајдоа и не може на 2 натпревари по ред иста постава да извадиме. Оваа и наредната да се направат промени и после да почнеме да се надеваме на нешто ;)

Lee Stephen Mason (born 29 October 1971)[2] is an English professional football referee from Bolton, Greater Manchester

Greater Manchester is a metropolitan county in North West England, with a population of 2.68 million.[3] It encompasses one of the largestmetropolitan areas in the United Kingdom and comprises ten metropolitan boroughs: Bolton, Bury, Oldham, Rochdale, Stockport, Tameside, Trafford,Wigan, and the cities of Manchester and Salford.

А факс завршил у Ливерпул.. гнида

Нема спас од овие Манчестерци,на Марс да играме ќе се ископа некој од нив тамо:)Досада жива:D

Lee Stephen Mason (born 29 October 1971)[2] is an English professional football referee from Bolton, Greater Manchester

Greater Manchester is a metropolitan county in North West England, with a population of 2.68 million.[3] It encompasses one of the largestmetropolitan areas in the United Kingdom and comprises ten metropolitan boroughs: Bolton, Bury, Oldham, Rochdale, Stockport, Tameside, Trafford,Wigan, and the cities of Manchester and Salford.

А факс завршил у Ливерпул.. гнида

Нема спас од овие Манчестерци,на Марс да играме ќе се ископа некој од нив тамо:)Досада жива:D

На марс ке имате повеќе титули заради временскопросторниот континиум.

Мејсон е гнида одувек, не памтам утакмица кога му судел на Ливерпул а да не ги оштети на некој начин. Веб е цвеќе за него.

Туре vs Ален.
Како педофил vs 12 годишник.
Службена злоупотреба му прави.

Глупост, глупост, глупост....
Цел натпревар Туре дојде у една шанса... Кога веќе сите пишуваат Ален таков онаков ти покусо да не останеш.
--- надополнето: 26 декември 2013 во 22:52 ---
А бе гол спречи Хендерсон :pos:
Чист гол бе!
Ете уште една огромна глупост

Ливерпул сам себе се победи денес. Сити не е тој Сити без Агуеро. Тоа што Ливерпул примил само 2 гола а другите конкуренти по 5-6 не е никаква сатисфакција. Пораз си е пораз. Исто така тоа што не ни признаа гол поради офсајд не значи дека таа одлука го сменила текот на натпреварот и сме изгубиле поради тоа.
Оваа утакмица ја решија промашувањата на Кутињо, Стерлинг, Џонсон и Ален и се разбира за чудо лошата интервенција на Мињоле.

Исто така средината сочинета од Лукас, Ален и Хендо вечерва беше многу слаба...

Се најдобро. Очекуваше дека Негредо ќе го лобува па затоа рекцијата при голот беше таква каква што е.
уште поголем кикс ко така. Да се работи за играч сам пред гол ко на пример Стерлинг што искочи со Харт 1 на 1, па ај да очекуваш да те лобува и да истрчаш. Ама она? Се гледаше дека ќе биде директен, линиски шут и Сајмон требаше да е само посконцентриран, ќе ја имаше, добро ја процени, вака од рака му кидна ;)

уште поголем кикс ко така. Да се работи за играч сам пред гол ко на пример Стерлинг што искочи со Харт 1 на 1, па ај да очекуваш да те лобува и да истрчаш. Ама она? Се гледаше дека ќе биде директен, линиски шут и Сајмон требаше да е само посконцентриран, ќе ја имаше, добро ја процени, вака од рака му кидна ;)

Јас искрено мислам дека и првиот гол беше најмногу негов. Како што беше кривицата и кај Шкртс мислам дека беше (со „скокот“, уствари обидот за скок) и како тоа Ален не успеа да ја ќљуцне од гол линија.

Процентуално како многу експерти љубат да пишат на форумов
Шкртел 40%
Мињоле 40%
Ален 20%
:D

Јас искрено мислам дека и првиот гол беше најмногу негов. Како што беше кривицата и кај Шкртс мислам дека беше (со „скокот“, уствари обидот за скок) и како тоа Ален не успеа да ја ќљуцне од гол линија.

Шкртел 40%
Мињоле 40%
Ален 20%
Компани е шифоњер, чим коњче како Шкртел се мачеше со него, шта речи, иако според мене, може требаше Сако да го чува, брутално е црното уште во ПСЖ кога го пратев еднаш два пати за бет, ретко губеше воздушни. А Ален да, повеќе мислам дека посмета него што помогна, мада тоа е и работа на рефлекс :Р

Шкртел 40%
Мињоле 40%
Ален 20%

Малколм сега ќе те цитира со:

Велемајсторот 100% :D

Uste ne mi e jasno kako Sako napravi 2 kiksa vo necela minuta :icon_lol:.

Inace da ne ja odbranese Hart taa na Kutinjo vo prvo, ke bese najverojatno najubviot gol sezonava...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom