JimmyFloydBottleBank
Rimtutituki
- Член од
- 29 ноември 2010
- Мислења
- 6.801
- Поени од реакции
- 8.600
Kako ja sutna topkata ovoj od Hal. 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
да прашувам пак?![]()
Милито никогаш...ама никогаш во својата кариера не бил просек... гол машина беше и во Џенова кога играше а и во Сарагоса исто...Можеш да го сакаш или не, но човекот е фудбалски гениј, може во едно полувреме да промени 3 тактики, од просек играчи да извади да изгледаат како класа напаѓачи (Милито), да прекомандува играч од природна позиција да игра на друга позиција за добро на тимот (Ето во Интер), да го симне притисокот од тимот и да ги навлече новинарите и коментарите се да се врти околу него, мотиватор не виден ( сигурно ти текнува на изјавата на Ибрахимовиќ), , играчите го обожаваат, навивачите на тимовите што ги води исто, и на крај краева позади него стојат трофеи колко ти и да го сакаш или не, истиот е фудбалски гениј.
Што по ѓаволите се случува? Не сум во можност да ја глеам.
Да не испадне дека не сум ви рекол.Инаку Кагава и Јанузај на клупа, ептен се смилувал Мојс на Хал нејќе многу да ги издемолира
едит: Ете го сега Јанузај. Е сега ќе биде вратио се Аднан јебаче нам матер.
Иха, весела утакмица ќе е оваа. Едно знам, ако изгуби Јунајтед, фановите негови, жити се немојте да говорете за титула.