Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Кисела вода - економското школо близу пелагонија студенскиот или поточно одма до манго кафе. 20 ден саат ти е. 27/7 отворено.

да не е 25/8 е отворено сигурно мислеше![]()

Знам порано многу луѓе одеа во Сет во Аеродром......., но сега незнам дали постои![]()
Не работи ентернет 2 повеќе.У аеродром Ентернет работи,дали знае некој ?
Знам порано многу луѓе одеа во Сет во Аеродром......., но сега незнам дали постои![]()
jok ....две години веке ја нема а и инсомниа у железничка испари (мислам дека овој дел на аеродром - мичурин,скопјанка нема веке нет кафе ...
Многу малку останаа интернет клубови во Скопје најголемите веќе затворија или пак останаа само со еден дуќан. Бидејќи од прва причина што посетеноста за некои 60% опадна во овие две години бидејќи интернет + одличен компјутер веќе секој дома има плус тоа ако се додадат мобилните,таблетите кој секој жител ги има така да и очигледно е зошто е опадната посетеноста на интернет клубовите.
Ako znae nekoj igracnica osven insomnia vo leptokarija, neka kaze.. pozdrav
Поздрав и до тебе, ама од која година долета ти, Insomnia во Лептокарија е затворена едно добри 3-4 години.
Иначе јас и порано имав и интернет и јако PC, па одев во играчници. Не заради компјутерите и интернетот него заради дружбата, скроз друго е коа играш со други луѓе уз тебе, па дискутираш, заебанции, ова она, отколку кога седиш сам у соба и играш. Многу често не ни играв, одев само да гледам други како играат, па ќе влезе некој ќе ти рече ај една партија набрзинка да спукаме, па ако е маалска играчницата и ако редовно киснеш ќе добиеш и некој саат гага.. Ако киднеш од часови се знае кај се одеше - на партија кантер , и така...
За жал луѓето се затворија дома и со тоа и играчниците останаа без работа.