- Член од
- 5 февруари 2013
- Мислења
- 444
- Поени од реакции
- 96
хахах и на него му скиснало од толку сендвичи скоро се жени сака со жената да си бидеE toj Zoki od Novo Selo mi e odvrten.
хахах и на него му скиснало од толку сендвичи скоро се жени сака со жената да си бидеE toj Zoki od Novo Selo mi e odvrten.
Шо цени се движат таму ?Денеска јадев прв пат во Пинк Пантер што е до агенција Пет на рекорд..
Можам да кажам дека сум прилично изненаден колку беше добро.. Плескавицата дебела сочна со некој специфичен вкус што се разликува од другите, компирите исто така, лебчето можам да кажам најтазе и најдобро до сега од кај што имам јадено, исто така ставаат и свежа салата: марула, краставички и патлиџан. Солидна големина што мене ме прејаде.. Препорачувам да идете и да проверите
130 е хамургер.. 160 хамбургер + кока кола..Шо цени се движат таму ?
За Пица-Стационе ќе почекаш малце.Полоша пица ретко кај има во Македонија,едно време не беа лоши ама изгледа им заминал мајсторот и таа пицата е катастрофа невидена..Охрид
Хамбургер, сендвичара Палма (најубав хамбургер во МК)
Пица - Стационе
Шарска - Панорама
Кебапи - Вкусно(турска чаршија)
знајш дека си во право? далеку од то дека е ептен лоша ама ме зачуди пошо немав јадено 1 година, а пред 1 нед си дојдов во МК пробав пред некој ден не беше иста ко порано :OЗа Пица-Стационе ќе почекаш малце.Полоша пица ретко кај има во Македонија,едно време не беа лоши ама изгледа им заминал мајсторот и таа пицата е катастрофа невидена..
Не да не е иста,него мн е лоша,а и скапа е,едно време ти викам добри беа,ама вероватно им заминал пица мајсторот и сеа ретко кој купвит од таму..знајш дека си во право? далеку од то дека е ептен лоша ама ме зачуди пошо немав јадено 1 година, а пред 1 нед си дојдов во МК пробав пред некој ден не беше иста ко порано :O
Кај Италијанецон Џенаро на излезон од Охрид за Битола, на лева страна Picola Italia се викат, имате пробано таму? Највкусната пица во државава убедливо, made by оригинален ИталијанецНе да не е иста,него мн е лоша,а и скапа е,едно време ти викам добри беа,ама вероватно им заминал пица мајсторот и сеа ретко кој купвит од таму..