Најдобрите сендвичари и ресторани во вашиот град

Natural-girl

Morphine
Член од
16 октомври 2007
Мислења
3.462
Поени од реакции
5.246
Не знам за ресторани (секаде ми се погодувало јадењето), ама од сендвичари: Royal Burger, вчера јадев таму и беше најдобро нешто!!! :)

Член од
5 август 2008
Мислења
6.014
Поени од реакции
5.336
Денеска јадев прв пат во Пинк Пантер што е до агенција Пет на рекорд..
Можам да кажам дека сум прилично изненаден колку беше добро.. Плескавицата дебела сочна со некој специфичен вкус што се разликува од другите, компирите исто така, лебчето можам да кажам најтазе и најдобро до сега од кај што имам јадено, исто така ставаат и свежа салата: марула, краставички и патлиџан. Солидна големина што мене ме прејаде.. Препорачувам да идете и да проверите :)

Jaqen H'ghar

Faceless man
Член од
25 март 2009
Мислења
1.077
Поени од реакции
1.272
Денеска јадев прв пат во Пинк Пантер што е до агенција Пет на рекорд..
Можам да кажам дека сум прилично изненаден колку беше добро.. Плескавицата дебела сочна со некој специфичен вкус што се разликува од другите, компирите исто така, лебчето можам да кажам најтазе и најдобро до сега од кај што имам јадено, исто така ставаат и свежа салата: марула, краставички и патлиџан. Солидна големина што мене ме прејаде.. Препорачувам да идете и да проверите :)
Шо цени се движат таму ?

Член од
20 јули 2009
Мислења
865
Поени од реакции
600
Што е со хот-догот 100? У Аеродром за 100 денари два хот-дога ќе зеам и ке се прејадам :D

Член од
12 ноември 2012
Мислења
132
Поени од реакции
47
7-ца или Жужу Бургер дефитивно најбојље сендвичари во Скопје

Член од
27 август 2009
Мислења
1.540
Поени од реакции
1.671
Јас лани прв пат јадев во 7ца кај Аеродром се исилив цел сендвич порачав со помфрит и секако помфритот ме прејаде и еднаш два пати пробав од сендвичот ама месото воопшто не ми се допадна а толку ми беше фален сендвичот.o_O
А мои омилени сендвичи ми се оние од Прилеп е сега не знам од која кафана татко ми ги порачува али пола леб и огромно, дебело и преслатко парче месо за 70 денари. Мене ме прејадува сендвичот ама секако грев ми е да го оставам и цел го јадам.:D А за помфрит најубав што до сега имам јадено е во Кул сендвичарата близу студентскиот дом Гоце, домашен мајонез и ќечап најверојатно ставаат...ете сега додека пишувам ми се пријаде.

Член од
27 април 2009
Мислења
2.499
Поени од реакции
3.318
Охрид
Хамбургер, сендвичара Палма (најубав хамбургер во МК)
Пица - Стационе
Шарска - Панорама
Кебапи - Вкусно(турска чаршија)

Член од
1 јуни 2011
Мислења
25.920
Поени од реакции
41.888
Тоа кога некој ќе пише најубав хамбургер во мк како да е пробал во сите сендвичари.
Добар е во Бамби има пристојна цена 80 ден и тостовите исто 70 ден. Не штедат на помфрит, кечап и мајонзез и е со каква сакаш салата. Јас имам пробано во тие 7ца и Вили што ги фалите и пола ги фрлив. :D

A

Avenger99

Гостин
Охрид
Хамбургер, сендвичара Палма (најубав хамбургер во МК)
Пица - Стационе
Шарска - Панорама
Кебапи - Вкусно(турска чаршија)
За Пица-Стационе ќе почекаш малце.Полоша пица ретко кај има во Македонија,едно време не беа лоши ама изгледа им заминал мајсторот и таа пицата е катастрофа невидена..

Член од
27 април 2009
Мислења
2.499
Поени од реакции
3.318
За Пица-Стационе ќе почекаш малце.Полоша пица ретко кај има во Македонија,едно време не беа лоши ама изгледа им заминал мајсторот и таа пицата е катастрофа невидена..
знајш дека си во право? далеку од то дека е ептен лоша ама ме зачуди пошо немав јадено 1 година, а пред 1 нед си дојдов во МК пробав пред некој ден не беше иста ко порано :O

A

Avenger99

Гостин
знајш дека си во право? далеку од то дека е ептен лоша ама ме зачуди пошо немав јадено 1 година, а пред 1 нед си дојдов во МК пробав пред некој ден не беше иста ко порано :O
Не да не е иста,него мн е лоша,а и скапа е,едно време ти викам добри беа,ама вероватно им заминал пица мајсторот и сеа ретко кој купвит од таму..

џимеј

џимилино
Член од
4 март 2007
Мислења
10.399
Поени од реакции
25.248
Не да не е иста,него мн е лоша,а и скапа е,едно време ти викам добри беа,ама вероватно им заминал пица мајсторот и сеа ретко кој купвит од таму..
Кај Италијанецон Џенаро на излезон од Охрид за Битола, на лева страна Picola Italia се викат, имате пробано таму? :) Највкусната пица во државава убедливо, made by оригинален Италијанец :icon_mrgr:

Kajgana Shop

На врв Bottom