LP1519
ЧастиОбраз
Иде НГ некој празник ау.. правите ли "cheat day" со алкохолот? Колку пивото им пречи на мускулите? Чисто информативно. 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ако е во нормални количини и не е секојдневие не би требало да има некое штетно влијание. Kevin Levrone љокал, дури и им давал совети на билдери од рангот на Ronnie Coleman ден пред натпреварување да измешаат вотка со кафе за да се извлече уште толку водата од телото.Иде НГ некој празник ау.. правите ли "cheat day" со алкохолот? Колку пивото им пречи на мускулите? Чисто информативно.![]()
Колку минимално калории дневно смеам да внесувам вежбајќи во теретана? Периодов внесував 600-700 максимум, и ми рекоа дека е премалку. А и се осеќам малце истоштено, ама апетитот ми е ептен намален, па со што би можела да компензирам?
Вака сега јас имам 16 години и пиам по 4 белки но пиам многу млеко или јогурд исто така млечни производи леб не јадам а исто така и месо многу ретко освен риба е сега проблемот е што одам 4 пати по голема нужда дали е тоа добро или не ??
Кој и да почнеш да го користиш, нема да утнеш, различен е брендот, составот и функцијата е таа.Здраво дечки иммам 2 креатини едниот ultimate nutrition другиот BioTech Usa што ми препорачувате кој прв да почнам да го пијам дали имате исксутво кој е подобар и како е точно фазата за полнење.Како треба точно да се внесва 2 пати по 5 г пред тренинг и 2 по 5г после ? или 3 пати со пред тренинг со 1 после ? фала
--- надополнето: 18 декември 2013 во 19:16 ---
Здраво дечки иммам 2 креатини едниот ultimate nutrition другиот BioTech Usa што ми препорачувате кој прв да почнам да го пијам дали имате исксутво кој е подобар и како е точно фазата за полнење.Како треба точно да се внесва 2 пати по 5 г пред тренинг и 2 по 5г после ? или 3 пати со пред тренинг со 1 после ? фала
Кој и да почнеш да го користиш, нема да утнеш, различен е брендот, составот и функцијата е таа.Здраво дечки иммам 2 креатини едниот ultimate nutrition другиот BioTech Usa што ми препорачувате кој прв да почнам да го пијам дали имате исксутво кој е подобар и како е точно фазата за полнење.Како треба точно да се внесва 2 пати по 5 г пред тренинг и 2 по 5г после ? или 3 пати со пред тренинг со 1 после ? фала
--- надополнето: 18 декември 2013 во 19:16 ---
Здраво дечки иммам 2 креатини едниот ultimate nutrition другиот BioTech Usa што ми препорачувате кој прв да почнам да го пијам дали имате исксутво кој е подобар и како е точно фазата за полнење.Како треба точно да се внесва 2 пати по 5 г пред тренинг и 2 по 5г после ? или 3 пати со пред тренинг со 1 после ? фала
Зависи колку време тренираш, како се храниш, како и колку интензивно тренираш, од тоа зависи дали ти е потребен повеќе или помалце одмор. Мускулите растат кога ги одмараш и им ги овозможуваш потребните макронутриенти за раст, така да 2 дена ти е моја препоракакако е најдобро да правам пауза еден ден или два дена неделно ?