Без кондом сте - Што ќе правите?

Член од
9 април 2009
Мислења
3.183
Поени од реакции
3.830
Ќе му дозволам орално да ме задоволи и ќе играе десанка и леванка. А следниот пат когa ќе се видиме, ќе му донесам 15 кондоми. :D
тој тебе орално, а ти него со леванка и десанка? е убо :D

инаку во мојот случај би си ја пробал среќата и без кондом, а ако не сака можи да ми га поп*ши... :) не праам проблем

.Sky.

Заменик министер без титула
Член од
15 февруари 2013
Мислења
6.857
Поени од реакции
7.241
tumblr_mwdcv54B5v1t0cw4go1_500.gif

Во Скопје има многу отворени продавници што работат 24/7 така да палење колата и во продавница по иста постапка :D Ако е до толку ситуацијата тогаш 69 :pipi: и следен пат ќе се надокнади дупло.

Член од
26 септември 2012
Мислења
8.367
Поени од реакции
7.137
Ќе му дозволам орално да ме задоволи и ќе играе десанка и леванка. А следниот пат когa ќе се видиме, ќе му донесам 15 кондоми. :D

газда никад није био циција......абе шо ќе прајте со 15 :vozbud:

Psyside

Nocturnal
Член од
30 јануари 2009
Мислења
18.743
Поени од реакции
18.492
Ф

Флеш

Гостин
Десанка и леванка ..... ехехехе ... охобхххооооо .... ме убивте,не сте нормални :D :D

blue ladybug

Фанг ловер
Член од
5 февруари 2013
Мислења
5.210
Поени од реакции
11.803
тој тебе орално, а ти него со леванка и десанка? е убо :D

инаку во мојот случај би си ја пробал среќата и без кондом, а ако не сака можи да ми га поп*ши... :) не праам проблем
А бе мои леванка и десанка. Женски допир ти је права ствар. ;)
Замисли само што ќе му правам следниот пат, со 15 кондоми. :P

газда никад није био циција......абе шо ќе прајте со 15 :vozbud:
Еееееее тоа ти да видиш... Ќе се раздолжувам за првиот пат. Па и нека му остане некој плус, ако не ги искористиме сите. Може ќе сака и со некоја друга да си ја проба среќата. :D Во секој случај нека си има залихи на лагер.
parvati :pos: pozdrav nezdrav!

neznaev deka olku se cuvaat kajgandziite, ili mozebi muabetive se samo u teorija? :свиркам:
Не знам за другите, амa јас си се чувам. Сакам мајка еден ден да бидам. :)

Член од
9 април 2009
Мислења
3.183
Поени од реакции
3.830
А бе мои леванка и десанка. Женски допир ти је права ствар. ;)
Замисли само што ќе му правам следниот пат, со 15 кондоми. :P

Еееееее тоа ти да видиш... Ќе се раздолжувам за првиот пат. Па и нека му остане некој плус, ако не ги искористиме сите. Може ќе сака и со некоја друга да си ја проба среќата. :D Во секој случај нека си има залихи на лагер.
Не знам за другите, амa јас си се чувам. Сакам мајка еден ден да бидам. :)
остај, шо ќе замислувам. има да го исцедите кебапчето за месец дена да му трај :D

2

~2A

Гостин
Дупла кеса, коа купувам во Промес ми даваат најиздржливи, најверојатно нема да се скини и при ваква (специфична) употреба.

blue ladybug

Фанг ловер
Член од
5 февруари 2013
Мислења
5.210
Поени од реакции
11.803
Дупла кеса, коа купувам во Промес ми даваат најиздржливи, најверојатно нема да се скини и при ваква (специфична) употреба.
Веќе кога спомна месара, знаеш дека порано, нашите претци, како кондоми користеле свински црева? :)

Член од
23 февруари 2010
Мислења
626
Поени од реакции
1.317
Машала 15 комада,олимписка норма да не бркате? :D

Kajgana Shop

На врв Bottom