Без кондом сте - Што ќе правите?

15 парчиња:гик:

Се прашувам што би кажал Фројд во врска со ова.
Како сите се фативте за бројката. :) Симболично беше ставена. :P

15 парчиња:гик:

Се прашувам што би кажал Фројд во врска со ова.

Можда е волонтер во Црвен крст :D

ОнТ : Значи на своју волју, ризик јак мила душа и да погинеш колко можеш ќе се спасиш.

А бе мои леванка и десанка. Женски допир ти је права ствар. ;)
Замисли само што ќе му правам следниот пат, со 15 кондоми. :P.

А зашо да не и ти нему оралка, онака добро, шо се вика, цревата да му ги извадиш низ курот? :)
А она со 15 комада... хехехе сексуален турнир хихихи....

А зашо да не и ти нему оралка, онака добро, шо се вика, цревата да му ги извадиш низ курот? :)
А она со 15 комада... хехехе сексуален турнир хихихи....
Затоа што не на секој еден му верувам дека нема закачено нешто што ќе може да ми го пренесе, па макар и орално. За себе си, си знам дека сум "чиста", па за тоа и оралката ќе биде насочена еднострано, кон мене. :pipi: Ова за некој со кој за првпат треба да се плеснам.
А со постојан партнер, за кој знам дека е здрав, прав, обично заборавам што се тоа кондоми. :D

Затоа што не на секој еден му верувам дека нема закачено нешто што ќе може да ми го пренесе, па макар и орално. За себе си, си знам дека сум "чиста", па за тоа и оралката ќе биде насочена еднострано, кон мене. :pipi: Ова за некој со кој за првпат треба да се плеснам.
А со постојан партнер, за кој знам дека е здрав, прав, обично заборавам што се тоа кондоми. :D

Кога на времето ебав наоколу:) се знаеше. Кондом само кога буташ долу на неиспитан терен :)
И, жениве не се бунеа да пушат на голо, дури незамисливо беше за такви дејствија кондом...
Ама сега нови времиња...
А да... баш и не беа по пушењето...

Кога на времето ебав наоколу:) се знаеше. Кондом само кога буташ долу на неиспитан терен :)
И, жениве не се бунеа да пушат на голо, дури незамисливо беше за такви дејствија кондом...
Ама сега нови времиња...
А да... баш и не беа по пушењето...
Е денес имаш да си бираш и вкусови на кондоми за орален секс. :) Јагода, малина, портокал... Зависи што ти е омилено. ;)

Веќе кога спомна месара, знаеш дека порано, нашите претци, како кондоми користеле свински црева? :)
а после употреба ги миеле и колбаси ги праеле :D
--- надополнето: 24 декември 2013 во 23:05 ---
А бе мои леванка и десанка. Женски допир ти је права ствар. ;)
Замисли само што ќе му правам следниот пат, со 15 кондоми. :P

Еееееее тоа ти да видиш... Ќе се раздолжувам за првиот пат. Па и нека му остане некој плус, ако не ги искористиме сите. Може ќе сака и со некоја друга да си ја проба среќата. :D Во секој случај нека си има залихи на лагер.
Не знам за другите, амa јас си се чувам. Сакам мајка еден ден да бидам. :)
а и да ти кажам, оралното задоволување некако ми е поарно и од женската леванка или десанка, без разлика колку магични и да се.

Е денес имаш да си бираш и вкусови на кондоми за орален секс. :) Јагода, малина, портокал... Зависи што ти е омилено. ;)

Не дека и тогаш ги немаше, ги имаше, не сум и јас стар колку чичко Анчо, само 36 ги имам хехе
Ама, едноставно, пичка дава ама не пуши хехехе... барем убав дел од оние со кои сум бил, не дека немаше и обратни ситуации...ама за кондом приликом пушење не стануваше збор.
Еднаш, со една пробавме така да ми го пуши со кондом...некои фази кога експериментирав, па предложив, ни се виде интересна идеја, и ај некој ментол вкус беше...
Го дигна, го намести стручно, се по пропис го стави во уста и трк одма у купатило. Истури црева жалната... и оттогаш не ми текна повеќе. :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom