blue ladybug
Фанг ловер
А бе нека има. Поарно од колку да нема.Машала 15 комада,олимписка норма да не бркате?![]()

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
А бе нека има. Поарно од колку да нема.Машала 15 комада,олимписка норма да не бркате?![]()
Како сите се фативте за бројката.15 парчиња
Се прашувам што би кажал Фројд во врска со ова.
Како сите се фативте за бројката.Симболично беше ставена.
![]()
после не гледате Јанко Јади Бурек .... аха ... да да не гледате .... кој ме убедуваа тука ...СекакоИ мраморецот ја виткаше чоколадата во фолија
![]()
после не гледате Јанко Јади Бурек .... аха ... да да не гледате .... кој ме убедуваа тука ...![]()
![]()
15 парчиња
Се прашувам што би кажал Фројд во врска со ова.
А бе мои леванка и десанка. Женски допир ти је права ствар.
Замисли само што ќе му правам следниот пат, со 15 кондоми..
Затоа што не на секој еден му верувам дека нема закачено нешто што ќе може да ми го пренесе, па макар и орално. За себе си, си знам дека сум "чиста", па за тоа и оралката ќе биде насочена еднострано, кон мене.А зашо да не и ти нему оралка, онака добро, шо се вика, цревата да му ги извадиш низ курот?
А она со 15 комада... хехехе сексуален турнир хихихи....
Затоа што не на секој еден му верувам дека нема закачено нешто што ќе може да ми го пренесе, па макар и орално. За себе си, си знам дека сум "чиста", па за тоа и оралката ќе биде насочена еднострано, кон мене.Ова за некој со кој за првпат треба да се плеснам.
А со постојан партнер, за кој знам дека е здрав, прав, обично заборавам што се тоа кондоми.![]()
Е денес имаш да си бираш и вкусови на кондоми за орален секс.Кога на времето ебав наоколусе знаеше. Кондом само кога буташ долу на неиспитан терен
И, жениве не се бунеа да пушат на голо, дури незамисливо беше за такви дејствија кондом...
Ама сега нови времиња...
А да... баш и не беа по пушењето...
а после употреба ги миеле и колбаси ги праелеВеќе кога спомна месара, знаеш дека порано, нашите претци, како кондоми користеле свински црева?![]()
а и да ти кажам, оралното задоволување некако ми е поарно и од женската леванка или десанка, без разлика колку магични и да се.А бе мои леванка и десанка. Женски допир ти је права ствар.
Замисли само што ќе му правам следниот пат, со 15 кондоми.
Еееееее тоа ти да видиш... Ќе се раздолжувам за првиот пат. Па и нека му остане некој плус, ако не ги искористиме сите. Може ќе сака и со некоја друга да си ја проба среќата.Во секој случај нека си има залихи на лагер.
Не знам за другите, амa јас си се чувам. Сакам мајка еден ден да бидам.![]()
Е денес имаш да си бираш и вкусови на кондоми за орален секс.Јагода, малина, портокал... Зависи што ти е омилено.
![]()