- Член од
- 8 мај 2013
- Мислења
- 141
- Поени од реакции
- 71
Се најде личност што ми објасни за собиранкиве благодарен сум му.Ми се допаѓа како е организирано... кога ќе има некоја поголема собиранка.. ќе се потрудам да дојдам!.
се надевам неЛуѓе ќе иде ли некој на концертот на Куку Леле во експо центар (поранешно колосеум) на седми декември ?
Зошто ??се надевам не
Не верувам дека ќе се случи такво нешто ако сакаш толку да ме видиш ме имаш на фб пиши прашај што те интересира, ..за дружби од пошироки размери слаба работа, гаден период друже не само со членови од тука туку целосно ми се банирани излегувања и дружења од некои лични причини...Темава празна, изгледа се тера само по пп
Или евентуално паднал договор да се чека Mајмун да организира
Не верувам дека ќе се случи такво нешто ако сакаш толку да ме видиш ме имаш на фб пиши прашај што те интересира, ..за дружби од пошироки размери слаба работа, гаден период друже не само со членови од тука туку целосно ми се банирани излегувања и дружења од некои лични причини...
не реков дека некој ме банирал, туку дека јас не излегувам воопшто поради лични мои причини, не само со луѓе од форумов туку воопшто.....Kој те банираше бе?
...vreme e da se prati protesno pismo do forumska uprava so sobrani potpisiи така, .... оваа година нема да има предновогодишна собиранка
апсолЈутно еве го мојот удел...vreme e da se prati protesno pismo do forumska uprava so sobrani potpisi
Не тагувај, биди среќен поради тоа. Оваа година толку многу ни се качи стандардот и подобри живеачката, што почнавме по странство да правиме предновогодишни журки. Се нема време за клише форумски собиранки.и така, .... оваа година нема да има предновогодишна собиранка