Заеднички излегувања во град? - Договарајте се тука! :)

blue ladybug

Фанг ловер
Член од
5 февруари 2013
Мислења
5.210
Поени од реакции
11.803
и така, .... оваа година нема да има предновогодишна собиранка :(
Јас се зачленив годинава на форумот и нема предновогодишна собиранка :(
Ги бојкотирам сите идни собиранки! :P

S

StormRage

Гостин
Епа ае организација на иницијатива на форумџии ако не од управата? Шо викате, да отидеме некаде на 30ти и да се здрвиме онала :D

P

parvati

Гостин
Мислиш после стару годину, зшто после нову е две и петнаеста : ) Нова е две и четрнаеста
После први пљус ЈА!

M

Muranyi

Гостин
Мислиш после стару годину, зшто после нову е две и петнаеста : ) Нова е две и четрнаеста
После први пљус ЈА!
Кумановац, ич нејќу големи собиранки али за тебе праам исклучок,али ако ја праиме со сите салтанати. Трошкои јас сносам:icon_lol:

P

parvati

Гостин
Кумановац, ич нејќу големи собиранки али за тебе праам исклучок,али ако ја праиме со сите салтанати. Трошкои јас сносам:icon_lol:
Што би рекла Кочанчанска гзла "НемаСиПроблем" : )

А кои трошкови? Што сам ја спонзоруша, Скопјаница :ROFLMAO:
Салтанати да си праиш на олимписки базен, салто назад салто мортале, скок смрти hhh
Не, муда на страну, шала де, сакам и ја да запознам голем дел од овј форумљашки сфет.Сакам у некое ресторанТче да се смее асталче и софретина. Да зборимо како навиени, да се смеемо, да се смеемо и само да се смеемо

Орг анизирајте Ви, ја доваѓам

Член од
20 март 2012
Мислења
1.465
Поени од реакции
2.366
Добро, предновогодишна тешко, секаде е веќе фул и резервирано, ама кажувајте барем дали пред или после Божиќ, да видиме за кога има кворум :).

kooperativa

Г-ин Пола Милениум
Член од
2 октомври 2012
Мислења
7.633
Поени од реакции
8.601
Јас не идам ако не иде Splendora. Или wot eвеntualno. Seeдно.
убаво ја спомна слендора, штета што тагирањето НЕ работи, одамна сакам да пијам со неа.
ако после нова година е 2-3-4ти јануари... или после 20ти, се останато измеѓу не е фер :D
морееееееееее...................... “празници се ближат, празници се ближат“
--- надополнето: 23 декември 2013 во 18:09 ---
Добро, предновогодишна тешко, секаде е веќе фул и резервирано, ама кажувајте барем дали пред или после Божиќ, да видиме за кога има кворум :).
ај еве неврзана идеа, стара нова година? не е викенд, али ............?

Kajgana Shop

На врв Bottom