Заеднички излегувања во град? - Договарајте се тука! :)

Член од
8 мај 2013
Мислења
141
Поени од реакции
71
Се најде личност што ми објасни за собиранкиве благодарен сум му.Ми се допаѓа како е организирано... кога ќе има некоја поголема собиранка.. ќе се потрудам да дојдам!.

Член од
8 јануари 2012
Мислења
14.028
Поени од реакции
36.813
Само да ги потсетам луѓето што беа на последнава собиранка дека мислењата на членката Бебуш( клик тука ) треба да ги лајкуваме се до Нова Година бидејќи таа со нејзините врски (барајте ја и ако заглавите за пасош/лична карта) ни овозможи фин провод у кафана :D

Обавезно лајкови и за Stefan-kobe(сите мислења освен тие кај што ги величи Интер/Надал) пошо афтер партито беше негово :D

Кул фаци се сите што ги запознав :D hehe pozz

N

NikolaMKD91

Гостин
Луѓе ќе иде ли некој на концертот на Куку Леле во експо центар (поранешно колосеум) на седми декември ? Еве линк од настанот .
Ако му се оди на некој пишете на темава да се договориме . :)

DeviAngel

Un vero cavaliere non lascia mai la sua signora
Член од
6 април 2010
Мислења
19.758
Поени од реакции
17.671
Дајте бе Битолчани и ние да се собериме еднаш ако ве има ....

AceCaleb

Деспот на Адот
Член од
31 декември 2007
Мислења
5.912
Поени од реакции
11.266
Темава празна, изгледа се тера само по пп :pos:
Или евентуално паднал договор да се чека Mајмун да организира :D

MajMyH

EngineereD Fr0m DarknesS proTected by Divini✞Y ☤
Член од
11 септември 2011
Мислења
2.630
Поени од реакции
2.256
Темава празна, изгледа се тера само по пп :pos:
Или евентуално паднал договор да се чека Mајмун да организира :D
Не верувам дека ќе се случи такво нешто ;) ако сакаш толку да ме видиш ме имаш на фб пиши прашај што те интересира, ..за дружби од пошироки размери слаба работа, гаден период друже не само со членови од тука туку целосно ми се банирани излегувања и дружења од некои лични причини...

Шкорпион

Corvus oculum corvi non eruit?
Член од
16 октомври 2009
Мислења
7.349
Поени од реакции
7.606
Не верувам дека ќе се случи такво нешто ;) ако сакаш толку да ме видиш ме имаш на фб пиши прашај што те интересира, ..за дружби од пошироки размери слаба работа, гаден период друже не само со членови од тука туку целосно ми се банирани излегувања и дружења од некои лични причини...

Kој те банираше бе? :D

MajMyH

EngineereD Fr0m DarknesS proTected by Divini✞Y ☤
Член од
11 септември 2011
Мислења
2.630
Поени од реакции
2.256
Kој те банираше бе? :D
не реков дека некој ме банирал, туку дека јас не излегувам воопшто поради лични мои причини, не само со луѓе од форумов туку воопшто.....

kooperativa

Г-ин Пола Милениум
Член од
2 октомври 2012
Мислења
7.633
Поени од реакции
8.601
и така, .... оваа година нема да има предновогодишна собиранка :(

M

Muranyi

Гостин
и така, .... оваа година нема да има предновогодишна собиранка :(
Не тагувај, биди среќен поради тоа. Оваа година толку многу ни се качи стандардот и подобри живеачката, што почнавме по странство да правиме предновогодишни журки. Се нема време за клише форумски собиранки.

Латас, фала ти многу, поради тебе прогледав и ја дознав Вистината, Грујо здравје да ми ти даде.

Kajgana Shop

На врв Bottom