Darling
High Value
Тука стварно многу мизерно се живее, за разлика од Конго или Зимбабве каде ронка леб е луксуз, а патиштата се непознати.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Не викам дека е лесно, но на тоа дека сме на 7мо место на граѓание кои страдаат е смешно.
А Германија не е? Damn, jас мислев чистењето вециња е лоша работа![]()
Ме чуди како воопшто не ве загрижува проблемот со воздухот.Како да му се случува на некој друг, а не на скопјани.Можеби ако ги затвориш очите и ако посакаш доволно силно, воздухот ќе се исчисти!Ај доста со тоа. Нормално е да има вакви проблеми во котлините. Сега затоа што нема ветер е е така. Вакви работи имало и ќе има...И никој не е крив за тоа.
По твоја процена, на кое место би требале да бидеме?
Ај доста со тоа. Нормално е да има вакви проблеми во котлините. Сега затоа што нема ветер е е така. Вакви работи имало и ќе има...И никој не е крив за тоа.
..
Тоа е резултат од ниската свест на Македонецот за животната средина. Му ставаат кула кај крстот што зрачи ко Чернобил, никому ништо. Минчо си прави што сака, не е битно. Ова надвор, абе еј магла е, нормално е за главен град да има магла.Ме чуди како воопшто не ве загрижува проблемот со воздухот.Како да му се случува на некој друг, а не на скопјани.Можеби ако ги затвориш очите и ако посакаш доволно силно, воздухот ќе се исчисти!
kancerot go disam uste od vreme na cernobil i super mi e!!!Не те мачи тоа што дишеш канцер?
Колку, колку? Постои лага, голема лага и статистика!
Затоа што немаме проблем со воздухот. Не ги преувеличувајте работите, не сме Иран па да не можам надвор да излезам. Кај и да е ќе дувне ветер и ќе ја снема маглава, но ете, последниве 2 недели неаме среќаМе чуди како воопшто не ве загрижува проблемот со воздухот.Како да му се случува на некој друг, а не на скопјани.Можеби ако ги затвориш очите и ако посакаш доволно силно, воздухот ќе се исчисти!
Некако ме прави да се чуствувам живНе те мачи тоа што дишеш канцер?