Sungerot Bob
Живеј го животот
Да ги нема Чкљ во државава можеби ќе бидеме една од подобрите држави 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ај доста со тоа. Нормално е да има вакви проблеми во котлините. Сега затоа што нема ветер е е така. Вакви работи имало и ќе има...И никој не е крив за тоа.
А ова во врска со осумте земји...За страдање не толку, но вистина е дека сме во политичка и економска криза и дека оние малцинствата предизвикуваат немири и глупости...
И еве, Бугарија е на прво место, а нели во ЕУ е? Менува ЕУ нешто?
Но, и мене ме чуди што грците ги нема...Па тие се во поголема каша од нас и Бугарија...
Вистина е дека треба да не има во листи за мизерии, али не на прво место.
И плус навистина фали Грција, па у Грција пекол беше годинава, се испоубија наци и маци.
Тоа е дел од страданието и Исус од софра го земалеМногу наши отидоа таму да страдаат. Знаеш, од рисјански побуди: за да го видат рајот. Страдание преку летен одмор (полупансион за ол ексклузив одма до Ристета во рајот).
Него, не ја прегледав листата, само разбрав дека не има нас и Бугарија.
вториве можда треба да ги нема, барем имаат центри за евакуација. Иф ју ноу ватај мин.
Сега од Павел Шатев и Цитросаниот ќе демантираат и ќе видите колку е прекрасно овде, ама вие не сте знаеле затоа што не гледате Шител.
Бот еден,ја кога демантирам со факти демантирам,а кога немам за нешто факт не сакам ни да дискутирам. А ти место да кукаш постојано како си сиромав и немаш пари ни за опинци,фати се нешто работи,толкаво магаре си, а од компјутер не се мрдна.
Бот еден,ја кога демантирам со факти демантирам,а кога немам за нешто факт не сакам ни да дискутирам. А ти место да кукаш постојано како си сиромав и немаш пари ни за опинци,фати се нешто работи,толкаво магаре си, а од компјутер не се мрдна.
Твој леб да не јадам? Ти да не ме раниш? Е за 100 EUR. не работам фала, доста ми беа две тешки операции кој ми оставија трајни последици по здравјето. Можеше да си го запрашаш ограничениот мозок што е причината зошто не се нафаќам да работам сешто, а не да солиш памет по форумов. И да јас градско дете работев како сезонски работник од мојата 9-та година до мојата 17-та година, заборавив да ти кажам. Носев и опинци со кал и лепешки од крави, за пара која е срамно и да се спомне но работев со мака и не ми беше срам. Но после кога видов какви морони ограничени како тебе влегуваат во државна администрација, а јас ќе се мачам епа бато па то нема!
Проклети да се сите мои предци што кренаа пушка за слобода на оваа држава во која самите настрадаа, а и генерациите по нив. Замисли иронијата, се бореле за држава која не им била ни татковина. За морони да ја водат држава која се повеќе се распаѓа , а станува и се поголем пекол, за сите.
Народот не е глуп, а оние кој ја потценија моќта на народот знаеме од историја како завршија на крај се давеа и во сопствената крв, на овие им посакувам исто така.
Абе,од кај ме виде мене у државна администрација а ? А извини што школо имаш ти,што курс или работно искуство па да бараш плата 500-1000 евра?За твоја воља НИКАД не сум работел во државна администрација,нити ми е предизвик да работам. Ја за разлика од тебе сум работел секаква работа,не су пребирал,не кукам како немам у фриждер дома ништо,не го сликам за да барам сожалување..Кога имам не се фалам,кога немам ќутам,али не кукам,немањето го сметам за мој личен неуспех.Државата е лоша и е таква каква што е,ама вината прво е во поединецот.
Мислиш дека си паметен и ме спомињаш кај што не те чеша,али си се заебал,таквите ко ти што чекаат од господ да им падне а за ''малку'' пари не им се станува од компјутер ги знам доста добро.