Филмови, режисери, актери: Генерална дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата tha CaspeR
  • Време на започнување Време на започнување
Ок, и вестерни повеќе да не гледаш. :cautious:
Од една страна голем криминалец кој разнел со бомба цел воз со луѓе, од друга ептен емотивен лик го направиле.

Според твојот коментар и глумците очекував многу повеќе

Вчера имав повеќе време па го изгледав и Three Colors : Blue. Маестрална режија, играта со кадрите и со светлата на плаво беше перфектна. Видовме како изгледа Philip Ambilight пред 20 години ;) Многу ми личеше филмот на Under The Sand на Озон во приказната која следеше како една жена се справува со трагедија да ја загуби фамилијата.

Сум заборавил колку е убава Жулиет Бинож. мелем за очи !!

juliettebinoche460.jpg

Трите бои се геј филмови.

Mads Mikkelsen е роден негативец!

Charlie: how do you guys know each other?
Gabi: Nigel.. was my husband.
Nigel: I beg your pardon, Gabi. Did you say was? Honestly? Fucking was? Gabi.. No Charlie, not fucking was. Fucking is. Fucking meaning I currently fucking am 'til death do us fucking part.

Која појава беше во филмот само.. :cuc:

Според твојот коментар и глумците очекував многу повеќе
Од сега кога ќе ме видиш да коментирам character-driven филмови сметај дека препораката не се однесува за тебе.
Ова се додека не го сфатиш ФГ :)

Од сега кога ќе ме видиш да коментирам character-driven филмови сметај дека препораката не се однесува за тебе.
Ова се додека не го сфатиш ФГ :)

Сега ми текна дека може ги прифаќам твоите препораки за потоа да ги хејтам :eek:

Некој предлог за некој conspirasy филмови како National Treasure 1 и 2 . вчера го гледав на тв кецот и ми се пригледа некој таков .

Некој предлог за некој conspirasy филмови како National Treasure 1 и 2 . вчера го гледав на тв кецот и ми се пригледа некој таков .
Мумија, Индијана Џонс, Кодот на Да Винчи...

Thx God... Јас мислев дека сум единствена будалетинка што сака и гледа корејски филмови (кои ме воодушевуваат се повеќе и повеќе)
не си :)
@bobipp
пакетче од одлични корејски трилери:
Memories_Of_Murder
Mother
The_Chaser
Oldboy

Плус: Sex is zero, My sassy girl, Spring, Summer, autumn, winter...and spring, The Classic, Poetry, до тука се комедија/драма/романса, Pieta, Lady Vengeance, J.S.A.: Joint Security Area, I Saw the Devil ,A Tale of Two Sisters, Tae Guk Gi: The Brotherhood of War, овие се хорор/војна/трилер/драма... Ако немаш некој од овие глеано имаш препорака :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom