Струмица (стан, куќа, соби)

Член од
28 август 2009
Мислења
1.529
Поени од реакции
3.174
Локација
Скопје
Другари, имам едно прашање за тие конкретно од Струмица :) Знаете ли некој што изнајмува за 31ви вечерта? Не ми треба за славење туку за преспивање (5-6h). Веќе резервирано ни е за во Селект али да не возиме пијани назад, голем проблем е тоа, ни треба нешто од 5-6 поручек на 31ви (колку да оставиме работите и сл.) до утредента истото време. Значи околу 24h празен простор, каде што ќе можам да одморам очи :ROFLMAO:
8 души сме (4женски). Благодарам :D

Другари, имам едно прашање за тие конкретно од Струмица :) Знаете ли некој што изнајмува за 31ви вечерта? Не ми треба за славење туку за преспивање (5-6h). Веќе резервирано ни е за во Селект али да не возиме пијани назад, голем проблем е тоа, ни треба нешто од 5-6 поручек на 31ви (колку да оставиме работите и сл.) до утредента истото време. Значи околу 24h празен простор, каде што ќе можам да одморам очи :ROFLMAO:
8 души сме (4женски). Благодарам :D

до колку пари сте спремни да потршите?

до колку пари сте спремни да потршите?

Па некоја нормална цела за преспивање на 1на вечер.. Да не е повеќе од 500/600 денари. За над оваа сума има и во хотел па затоа барам нешто помалку :D

Едно време баба ми изнајмуваше, но сега веќе не. Имаше и едни други, но сега веќе и тие не изнајмуваат. Навистина не знам...
Ќе ја прашам баба ми, таа знае такви работи.:)

Сум ја имал таа чест да славам Нова Година во СР, и дефинитивно топло препорачувам. А за приватен смејштај малце потешко,

Јави се во Општината - одделението за ЛЕР треба да има податоци за сите сместувачки капацитети, верувам дека ќе ви излезат во пресрет.

Малце потешко дека ќе најдеш такво нешто за Нова Година. Секаде се бара празна дупка плус за славење и не верувам приватно дека некој е баш расположен да се расправа со пијани гости за 2000 ден. на сама вечер од Нова Година.

• Ми се допаѓа
Reactions: wot
Малце потешко дека ќе најдеш такво нешто за Нова Година. Секаде се бара празна дупка плус за славење и не верувам приватно дека некој е баш расположен да се расправа со пијани гости за 2000 ден. на сама вечер од Нова Година.

Не си ме сфатил.. не барам за славење, само во периодот од 5-6 наутро до кај 12-1 на пладне ќе бидам присутен во "смештајот" и тоа ќе спијам :D Од славење ќе се вратам за да прилегнам да не идеме одма назад. Како и да е, фала :) Најдовме станче за 600 денари, али ќе спушти валда до 500, али ако најдете друга поефтина варијанта информирајте ме :D

Иначе, незнам кој ги лаже луѓево за Струмица.. :icon_lol:

Па за толку кратко време можете да дремнете и во кола на некој паркинг.
Оставете ја колата да работи во место,парно да има за помал трошок да направите.

Па за толку кратко време можете да дремнете и во кола на некој паркинг.
Оставете ја колата да работи во место,парно да има за помал трошок да направите.

8 Души у кола :O и тоа 4 женски :D аирлија нека е работата ....

Да не знае некој каде можам да најдам смештај за 11 и 12 март. Не барам многу, само три кревети и по можност туш.
На букинг се е резервирано.

Back
На врв Bottom