Абе нека земат некои просеци/солидни играчи од соседниве земји, што ќе ни се играчи што порано биле ѕвезди, Ривалдо..
![Лолз :icon_lol: :icon_lol:](/styles/default/xenforo/emot/icon_lol.gif)
Што да не дојдат во лигава за 5 000 евра месечно да играат..
![Зелен :D :D](/styles/default/xenforo/smilies/biggrin.png)
За мене најдобро е ако го вратиме Фичо, ако успееме да договориме некој Македонец што игра во странство, ете Грнчаров би бил топ, ако може некако да се договори Стефан Спировски, не знам како стојат работите со него, не сум баш во тек, голема желба ми е овој..Некои млади играчи во соседниве лиги, како Ранџелковиќ кога го однесовме, кога во форма си беше човеков, супер би било ако донесат и некој бивши репрезентативец на Србија,Хрватска што ти знам, ете сега имаат услови да ископаат и некој од Русија, нека земат некое црнче, крја краева со овој состав што го имаме во моментов нормално Стојков да се задржи и уште 2-3 засилувања сигурно ќе освоиме титула а за во лето сигурно ќе има одста играчи на кои им завршиле договорите, па ќе можеме да склопиме некое тимче..BTW ако сето ова е вистина, 2,5 милиони евра и не е некоја голема пара за да можеме да очекуваме бомби во Вардар, ама ако ништо друго верувам дека ќе направиме солиден тим за нашава лига и нема да ни одат најдобрите играчи како што си отидоа Фичо,Остоја,Јове..Барем да успееме да задржиме еден солиден тим неколку години..