Diablo 3

Tegla

Interista
Член од
20 февруари 2012
Мислења
5.110
Поени од реакции
9.050
pa patchot 2.0 se zbori deka ke bide free
Тој пач ќе ги донесе само системските промени, новиот парагон систем, новиот loot систем и сл. А експанзијата е посебно значи новата класа, новите зони и инстанци и останати ствари мора да си платиш да ти се отворат. Исти принцип како WoW и пачот пред експанзија.

Во секој случај пак ќе биде тежок грабеж, сигурно ќе кошта 30-35 евра за многу малку контент. Макар и Act 5 да биде доста долг пак не ги оправдува парите искрено.

Kocka

Manchild
Член од
1 август 2006
Мислења
3.531
Поени од реакции
2.752
Тој пач ќе ги донесе само системските промени, новиот парагон систем, новиот loot систем и сл. А експанзијата е посебно значи новата класа, новите зони и инстанци и останати ствари мора да си платиш да ти се отворат. Исти принцип како WoW и пачот пред експанзија.

Во секој случај пак ќе биде тежок грабеж, сигурно ќе кошта 30-35 евра за многу малку контент. Макар и Act 5 да биде доста долг пак не ги оправдува парите искрено.

ne da ne gi opravduva....1 act i 1 clasa plus za 40 evra ne fala

Vespertine

The Ugly Duckling
Член од
22 септември 2009
Мислења
2.932
Поени од реакции
3.387
не се свесни колку биднале глупи овие од близард.

Kocka

Manchild
Член од
1 август 2006
Мислења
3.531
Поени од реакции
2.752
abe i ja ke ja kupam koa ja zemav 3kata veke..

Член од
4 февруари 2009
Мислења
3.745
Поени од реакции
1.848
Некој да не сака да му ја продадам играта/акаунтот?

Kocka

Manchild
Член од
1 август 2006
Мислења
3.531
Поени од реакции
2.752
Член од
26 октомври 2011
Мислења
795
Поени од реакции
375
Добар е Adventure mode али за на краток рок,ке здосади цело време да фармаш Bounty и исти рифтови,треба уште работи да додадат за енд гејм и рифтови со различни rarity и ladder на пример:D

Kajgana Shop

На врв Bottom