- Член од
- 27 април 2011
- Мислења
- 2.308
- Поени од реакции
- 3.064
Blizzard и гага во иста реченица не оди.najbitnoto dali ke ni ja dadat gaga ekspanzijava za da se izvadat so fiestata na pocetokot so 3kata
Blizzard и гага во иста реченица не оди.najbitnoto dali ke ni ja dadat gaga ekspanzijava za da se izvadat so fiestata na pocetokot so 3kata
Blizzard и гага во иста реченица не оди.
Тој пач ќе ги донесе само системските промени, новиот парагон систем, новиот loot систем и сл. А експанзијата е посебно значи новата класа, новите зони и инстанци и останати ствари мора да си платиш да ти се отворат. Исти принцип како WoW и пачот пред експанзија.pa patchot 2.0 se zbori deka ke bide free
Тој пач ќе ги донесе само системските промени, новиот парагон систем, новиот loot систем и сл. А експанзијата е посебно значи новата класа, новите зони и инстанци и останати ствари мора да си платиш да ти се отворат. Исти принцип како WoW и пачот пред експанзија.
Во секој случај пак ќе биде тежок грабеж, сигурно ќе кошта 30-35 евра за многу малку контент. Макар и Act 5 да биде доста долг пак не ги оправдува парите искрено.
ne da ne gi opravduva....1 act i 1 clasa plus za 40 evra ne fala
Некој да не сака да му ја продадам играта/акаунтот?
Diablo III: Reaper of Souls излегува на 25 Март, 2014, а може да се купи уште сега преку battle.net по цена од 40$ и Digital Deluxe Edition по цена од 60$ (за нас се истиве цифри, ама во евра )
ke si pocekam da vidam dali vredi..