Танц со ѕвездите - МТВ 1 - 2 сезона

Во првата сезона имав неколку фаворити,но за жал ниту еден не стигна до финалето..прерано напуштија,се откажаа....:(

А за вторава сезона. ќе видиме што и како ќе биде.....:)
Мене фаворити ми беа Јелена и Васил и многу ми беше криво што и двајцата се откажаа, посебно Васил и несреќата што го снајде. :/

Баш е добро што ќе има и втора сезона. Едно од ретките продукции кои што доживеаа втори сезони кај нас.
Првата ја пратев колку што имав време но далеку сме од продукцијата во USA. Редовно ги следам нивните сезони и има што да се научи. Приметив дека нашите танчери не трпат критики од судиите а и можат да се потрудат малку со кореографиите, ако ништо друго можат да видат во USA што се игра.
Интересен проект и се надевам дека реализацијата ќе биде подобра од минатата сезона. Конечно нешто кирилично на телевизија што не е синхронизирано :).

Димитар: Досега знаев да играм само оро

Интервју за Република.мк

Едит: Во првата сезона убедливо најдобар беше Зафирчев, штета што се повреди.
Во втората ќе навивам за Наташа Илиевска и може за Диме. (вака од невидено) :D

Јебе ми се и за танц со ѕвездите и за тоа кој ке игра.Кои ѕвезди ебате никој не чул за нив надвор од тоа пусто Скопје(Македонија) него прости имаме и новинари и таква развиена свест што овие слепци ги нарекуваме ѕвезди.Дајте ми еден пример за тоа што направија овие дрва за да се наречат Ѕвезди.Нели по некое непишано правило треба ѕвездите да бидат углед на граѓаните да помагаат да не претставуваат во најдобро светло.Една ѕвезда беше само Тоше и како него нема никој да се роди во наредните 100 години ова другото јеби ветар народски кажано.И кења ми се за таквите од калибар на Влатко Накова Сара оној манекен ебате где то ја живим и ским ја делим ваздух лудило срам ми е кај живеам ако ме праша некој кажи позната личност.Него тоа ако имаш малку пари и добра позадина и да не си добар ке те направат најдобар а нашите медуими што имаат образован кадар за таа струка што ке им се сервира тоа мора да се пушти да се чита и да се труе народот и да заглупавува со непотребни ствари :tapp:

Јебе ми се и за танц со ѕвездите и за тоа кој ке игра.Кои ѕвезди ебате никој не чул за нив надвор од тоа пусто Скопје(Македонија) него прости имаме и новинари и таква развиена свест што овие слепци ги нарекуваме ѕвезди.Дајте ми еден пример за тоа што направија овие дрва за да се наречат Ѕвезди.Нели по некое непишано правило треба ѕвездите да бидат углед на граѓаните да помагаат да не претставуваат во најдобро светло.Една ѕвезда беше само Тоше и како него нема никој да се роди во наредните 100 години ова другото јеби ветар народски кажано.И кења ми се за таквите од калибар на Влатко Накова Сара оној манекен ебате где то ја живим и ским ја делим ваздух лудило срам ми е кај живеам ако ме праша некој кажи позната личност.Него тоа ако имаш малку пари и добра позадина и да не си добар ке те направат најдобар а нашите медуими што имаат образован кадар за таа струка што ке им се сервира тоа мора да се пушти да се чита и да се труе народот и да заглупавува со непотребни ствари :tapp:

Се согласувам со тебе во врска со звездите и кој треба да го заслужи епитетот звезда, но кај нас да се викнат вистински звезди и познати луѓе од секојдневието нема да прифатат.
Како прво не им е на ниво настанот а и не верувам дека слободното време кое што го имаат би си го потрошиле на таков проект. Сигурен сум дека Влатко Стефановски, Никола Ристановски и други еминетни личносто нема да се нафатат да бидат дел од танкц со звездите. Затоа е листата на учесници таква каква што е.

Се согласувам со тебе во врска со звездите и кој треба да го заслужи епитетот звезда, но кај нас да се викнат вистински звезди и познати луѓе од секојдневието нема да прифатат.
Како прво не им е на ниво настанот а и не верувам дека слободното време кое што го имаат би си го потрошиле на таков проект. Сигурен сум дека Влатко Стефановски, Никола Ристановски и други еминетни личносто нема да се нафатат да бидат дел од танкц со звездите. Затоа е листата на учесници таква каква што е.

Па тоа ми е криво што сметаат дека ние сме смотани кретени дебили или барем поголем дел и можат да не мотаат како што им одговара.

Па тоа ми е криво што сметаат дека ние сме смотани кретени дебили или барем поголем дел и можат да не мотаат како што им одговара.

Што да правиш, мора да се пополни програмата на Прва :)

Не се сите истите. Има неколку кои беа во првиот циклус, но има и нови.

Илиевски:tapp:
Мејси:facepalm:.
Овде фали уште Вучиќ и идиотизмот да биде комплетен.Ова требало да го крстат танц со сељците,кој црни звезди гледате овде.

Колку и да се сељаци учесниците далеку е поќе вложено и пари и труд, ја има мојата подршка повеќе од среќни коцки, баба рада или ѓупска серија.
Впрочем и со танц се имам занимавано два месеци во четврто одделение за да му бидам партнер на сестра ми и до некаде ми е интеренсо.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom