Serie A 2013/14

• Креатор на темата Креатор на темата Клипче
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе го освои скудетото во сезоната 2013/14?

• Вкупно гласачи
    367
Статус
Затворена за нови мислења.
Ретардирана сме зашто сегде имаш турски серии а нигде фудбал.. од национални телевизии зборам, а тоа со плаќањето кај нас нема таков систем и другар од италија имам и си има уредче 2,5 евра утакмица се плаќа па бирај што и кога сакаш да гледаш.. ама ние сме македонија да не летаме мн со германци и италијани и тоа се што наброја е од СК што иде на сателит, збориме за национални тв

Е за турските серии си во право, тука нема збор ... ама муабетот ми беше колку пари толку музика ... кој сака калчо да гледа ќе си плати ( иако до минатата година не заслужуваше ни 1 евро да платиш) , ама од сезонава некако малку поинтересно е како што спомена погоре со повеќе голови и поголема конкуренција за местата што водат излез во Европа ... А добро е да се споредуваме со напредните, бидејќи целиме кон подобра иднина нели? :)

вака гарант се смееше и 38 коло од прошла сезона :icon_lol::icon_lol::icon_lol:

хехехех
не бе вака одамна се немам насмеано,поточно од кога Амаури ви го свирна дома и им ја подари титулата на Јуве,па кога Освалдо со макази ве остае ко немиени у ЛЕ (ни вративте сеа,ама како) а и пред месец и нешто мислев дека ќе се насмеам ама не беше баш за смеење,за жалење беше :D

Незнам само која мотивација очекувате да ја имаат Наполи со јебени Свонси , по испаѓањето од ЛШ со 12 бода... Башка крофната лани си освои ЛЕ, го заболе...
Реално е дека Јуве ќе игра со сите сили у ЛЕ, ако продужи вака пошто доминира у Италија, башка финалето се игра во Торино... Од Лацио и Виола исто треба да се очекува запнување, пошто првите у Италија се борат поише за опстанок него за Европа, а другиве нема кај да им избега 5 место...

Бенитез е инат бе, сигурно ќе оди до крај во ЛЕ.. Сеедно ми е дали Наполи, Јуве, Фиорентина или Лацио ќе освои, битно е тоа да биде италијанска екипа а останатите да стигнат што е можно погоре..

За жал ако ја поминат првата рунда Јуве и Фиорентина вкрстуваат помеѓу себе.

Идемо....... FORZA ROMA !!!
1526846_709426319068181_1399319369_n.jpg

хехехех
не бе вака одамна се немам насмеано,поточно од кога Амаури ви го свирна дома и им ја подари титулата на Јуве,па кога Освалдо со макази ве остае ко немиени у ЛЕ (ни вративте сеа,ама како) а и пред месец и нешто мислев дека ќе се насмеам ама не беше баш за смеење,за жалење беше :D
:D Духовитo човече си се гледа....ама па признај дека најсмешно ти беше прошла сезона последно коло... не се споредува со ништо од овие што ги наброја...;)

А вие памтите лани ко испадна Палермо ? :D

Ете го 'дебелиот' :)

Дестро за време на боловањето учел Шаолин Фудбал :icon_lol:

ГОЛ ДИ МУНТАРИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИ !!!!!!!! :pos:

Не ми се верува кој ми донесе парички !!! :LOL:

По алчно црно копиле од Жервињо не сум видел, изгорен да даде гол.
А и оној Бредли успеа да усере дддве добри акции.

Статус
Затворена за нови мислења.
Back
На врв Bottom