УЕФА Лига Европа 2013/14

• Креатор на темата Креатор на темата Dani
  • Време на започнување Време на започнување
6856316l.jpg

6856337W.jpg

FC Dnipro Dnipropetrovsk (UKR) OR Tottenham Hotspur FC (ENG) v PAOK FC (GRE) OR SL Benfica (POR)

Maccabi Tel-Aviv FC (ISR) OR FC Basel 1893 (SUI) v AFC Ajax (NED) OR FC Salzburg (AUT)

NK Maribor (SVN) OR Sevilla FC (ESP) v Real Betis Balompié (ESP) OR FC Rubin Kazan (RUS)

C Chornomorets Odesa (UKR) OR Olympique Lyonnais (FRA) v FC Viktoria Plzeň (CZE) OR FC Shakhtar Donetsk (UKR)

FC Porto (POR) OR Eintracht Frankfurt (GER) v Swansea City AFC (ENG) OR SSC Napoli (ITA)

SS Lazio (ITA) OR PFC Ludogorets Razgrad (BUL) v FC Dynamo Kyiv (UKR) OR Valencia CF (ESP)

FC Slovan Liberec (CZE) OR AZ Alkmaar (NED) v FC Anji Makhachkala (RUS) OR KRC Genk (BEL)

Juventus (ITA) OR Trabzonspor AŞ (TUR) v Esbjerg fB (DEN) OR ACF Fiorentina (ITA)

Болдираните ми се оние кои што мислам дека ќе играат во четвртфиналето.

Boldiraj i Genk bidejki Anzi se mizerija.

Друже ги болдирав тимовите кои мислам дека ќе играат во четвртфинале, а Генк не можам да ги болдирам зашо ќе играат со АЗ во осминафиналето. :)

Друже ги болдирав тимовите кои мислам дека ќе играат во четвртфинале, а Генк не можам да ги болдирам зашо ќе играат со АЗ во осминафиналето. :)

Ме збуна , сепак не верував дека Рубин Казан сметаш дека ќе оди во четвртфинале.

Ме збуна , сепак не верував дека Рубин Казан сметаш дека ќе оди во четвртфинале.

Ќе одат зошто да не. Севиља си имаат проблеми иако до февруари има време да се средат.

Несакав Јуве да вкрсти со италијански тим ама што е тука е.
Што се однесува до мечот со турциве, веројатно Јуве нема да ја повтори истата грешка ама ако случајно испаднат нека си пукаат во глава.

Зошто вакви гадни местенки ???? И за светсково, и лига на шампиони и сеа врвот со лига европа........ :place:

ајде и овде

Тотенхем, Рубин Казан, Наполи, Јувентус, Севиља, Шахтар, Лион, Лацио, Фиорентина, Ајакс, Базел, Порто, Генк, Валенсија, Бенфика, АЗ.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom