Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
Ја реконструирав собата како Грујо шо ја реконструира владата на Репаблик оф Маседонија (прераспределба на министери рецимо). Ја така ја преместив полната корпа за отпадоци од едниот ќош до другиот... И пак смрди:(

Ах што нисам сам Грујо, макар један дан, макар један дан...

И викам ву ја на заебанцију ај да праимо компанија кој да праи кафе.Вика ајде.Праимо и она ми вика не е тој компанија, тој е лискаме ножички : ) Лист камен ножички=компанија
А ти чула ли си гу онуј детску?
Мотала буба сфилицу, на туј белу ручицу :ROFLMAO:
У наше време Марио и нешто за Оливу(на Попаја кецачица) имаше тој такфо сс руке у дует, плескање, знаеш нели?

Д.
погоди вчера вечер кој ги носеше сите дома мортус пијани :вонзем:

Драга

1390620_10202982618835773_931074911_n.jpg

Кога знеш дека борбата била тешка :D

Драга,

Се чудам колку не сум под стрес од книгиве, а ништо скоро не сум завршила. А полагам за 4 дена. Јас до пола неам стигнато, а друго неам пипнато.
Изгледа со текот на годините и нервите си го прават своето, више ги немаш. :D

Гледам со колегава имаме ист принцип на шарање (учење), само што јас и со маркер мора да обележам нешто, посебно тоа формулите. Во различни бои секако. Бар се фотокопии, не е нова и купена, па да и се мислиш. Партал ги правам, али барем ми е шарено. :LOL:

Драга К,

Кај тебе се слуша музикава? :D Да? Епа мило мие бидејќи до крај мие рокнат гласот и си уживам :cool: Дефинитивно заслужил да биде најдобар Dj за 2013 година.

1487702_797350346958803_550586611_o.jpg

Драга,
да те запознаам со мојата неостварена љубов Argentavis Magnificens :love:
Убавицата имала 7 метри распон на крила, грациозно битие.
Е сеа.. не можеш да ја држиш на рамо како regular гавран ама... можеш да ја јаваш :X3:

Преку глава ми е од некои исти фаци што по цел ден седат во обложувалница како да им е втор дом, а чекаат 500 ден добивка.
На шалтер го молат вработениот да им каже некоја сигурна, ако изгубат маваат со што им дојде во рака, пцуваат, се жалат дека биле во голем минус.
Од нив не може на раат да се изгледа еден натпревар, а ако добијат пак на сите се фалат.
Треба да се отвори специјална болница за лечење на ваквите простаци. :D

Кајганче!
Шпанска серија еј, апла. Али ќути, добро што не е индиска/турска пошо сепак на оваа мојава и се гледа крајот :))).
п.с. како ми годи променава да знаеш... :love:

Диар Кеј.

Денес на една женска и вратив 50 евра шо и излетаа од џебот. I didn't do it for God, само ме интересира дали да бев јас на нејзино место она ќе ми ги вратеше парите. Оh wait, I don't have that much money right now. :D

ДК
The greatest glory in living lies not in never falling, but in rising every time we fall so:
Laugh, even when you feel too sick or too worn out or tired.
Smile, even when you're trying not to cry and the tears are blurring your vision.
Sing, even when people stare at you and tell you your voice is crappy.
Trust, even when your heart begs you not to.
Twirl, even when your mind makes no sense of what you see.
Frolick, even when you are made fun of. Kiss, even when others are watching. Sleep, even when you're afraid of what the dreams might bring.
Run, even when it feels like you can't run any more.
And, always, remember, even when the memories pinch your heart. Because the pain of all your experience is what makes you the person you are now. And without your experience---you are an empty page, a blank notebook, a missing lyric. What makes you brave is your willingness to live through your terrible life and hold your head up high the next day. So don't live life in fear. Because you are stronger now, after all the crap has happened, than you ever were back before it started.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom