Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
Во 18:00 сум на часови по математика. Од многу мислење и оптеретување на мозокот ќе кренам температура.

mqdefault.jpg

Кеј, еј, ј

Ме зафати предновогодишна еуфорија ама излегов од Џамбо и ми помина.
Среќна сум, ко ништо да не ми недостига. Освен чувството на безгрижност дека ми следува лош период после вакви убави денови.
Дури и научив да си го смирувам нагонот за повраќање од шарлатаниве наоколу.

Македонско јавно здравство, болнички соби во кој резидентните лебарки царуваат и има опасност жив човек да однесат во непознат правец,единственото место на планетава каде што кетоналот е универзален лек против болки :icon_lol:

Кајги им требам само кога сум весела, ми се појави проблемче и одма бегање прва кривина десно..Мука ми е више од луѓе кои те искористуваат само кога си хепи и супер а кога си спуштен бегаат ...Зашто јас не сум таква да бегам од нив кога им е тешко ? ...Немам срце да вртам грб ко нив

Денес идам да го земам детето од градинка и учителката му даваше пудинг една лажица на него една на неа. И после ќе ми вика детето си изеде се што имаше. Глупача ако ја фатам за таа изгорената коса има со неа да ја сметам улицата. :ROFLMAO:

Уште една серија 12+16 трицепс па одиме билијард да играме, еј влегов во форма сам себеси се изненадувам колку сум добар после неиграње толку време :icon_lol:.

Изгледа нема помирување....

Од сабајле само јачменови снегулки и досега само зеленчук и овошје, и гладен сум цело време, гладен сум ама супер се чувствувам :icon_lol:.

--- надополнето: 16 декември 2013 во 19:23 ---
Уште една серија 12+16 трицепс па одиме билијард да играме, еј влегов во форма сам себеси се изненадувам колку сум добар после неиграње толку време :icon_lol:.

Изгледа нема помирување....

Од сабајле само јачменови снегулки и досега само зеленчук и овошје, и гладен сум цело време, гладен сум ама супер се чувствувам :icon_lol:.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom