Толстој
екс Бомбастичен
стилот на пишување и потоа како го прикажуваш филмот, па ово, оно. Само што ќе ти прочитам твоја рецензија веднаш го ставам филмот на торент и лајк ти ставам, ако не ми се допадне филмот го тргнувам лајкот 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Го убедуваме Форест да гледа ете ти +1. И бумбарине така почнаа па сега се 1000Уфф, полека почнува да ми олеснува...
Не збори лошо, и јас сум бумбар!Го убедуваме Форест да гледа ете ти +1. И бумбарине така почнаа па сега се 1000![]()
Nemozam da vervam so gledav, Now u see me kolku glup film use nemozam da prezalam za to so odvojv 2 sati da gledam vakov detski film
Nemozam da vervam so gledav, Now u see me kolku glup film use nemozam da prezalam za to so odvojv 2 sati da gledam vakov detski film
Еден од ретките филмови кои сум ги исклучил, ептен лош ми се виде, можда не е толку лош, али нешто не ми даваше да му дадам шанса, незнам...ептен overdone ми се виде.
Не си згрешил. Ќе имаше уште понегативен став да го изгледаше до крај.
Мојата реакција за време на последните 20 минути:
Ептен сакам дискусии за филмов. Слободно можам да ја искажам фрустрацијата со гласчето на Џеси Ајзенберг, пробувајќи да е главен мангуп.
на руски/италијански да не е?КОј го бараше Дон Џон , @Blondie мислам беше ,ете го искочи на убава слика. Ако не го најдеш пиши ПП ке ти пратам линк
на руски/италијански да не е?
ако не е, прати да видам што имаш.