Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Имам гледано ова се. Сум заостанал со некои серии па тоа ќе оди сега. Фала сепак![]()

Лелеее, мислам дека и пред некое време пишав дека ќе го гледам и уште ми стои во компјутер. Ај во најскоро време

неса, ако тоа “дупли“ е како што мислам, од старите со две врати, тогаш нема спасДали некој може да ми даде совет, како да ја изолирам вратата од тераса. Имам дупли прозори, но зошто немам ролетна, ужасно е ладна и сигурно и не дихтува како што треба (завесата ми се мрда, како да дувка од некаде). Сакав да ставам бамбус ролетни или да ја наредам со стиропор однадвор, но сакам терасата да ми е функционална, што значи целосно да не ја затворам.
најдобро што можеш да направиш е да ставиш од таа дихтунг траката (гумена, НЕ сунѓереста) на вратата, доле ако има простор да направиш едно црево од платно и да го убуташ. неса, ако тоа “дупли“ е како што мислам, од старите со две врати, тогаш нема спаснајдобро што можеш да направиш е да ставиш од таа дихтунг траката (гумена, НЕ сунѓереста) на вратата, доле ако има простор да направиш едно црево од платно и да го убуташ.
друга солуција е да си ставиш ролетна која во комбинација со претходно напишаното ќе ти биде многу од корист