- Член од
- 12 септември 2008
- Мислења
- 746
- Поени од реакции
- 533
Во еврогол мислам дека имам пуштано пред 1 година така.... се си мислам дека играв точно 4 гола на некој турски...види провери си таму за секој случај.Со 0-2 ќе одиме, 2 коеф во моцарт
Во еврогол мислам дека имам пуштано пред 1 година така.... се си мислам дека играв точно 4 гола на некој турски...види провери си таму за секој случај.Со 0-2 ќе одиме, 2 коеф во моцарт
Можно е во Копачка да има, после ќе проверам и ќе ти кажам.Дали има во некоја наша кладилница да се игра точен број на голој? Во случајов Тотенхем - Ливерпул - точно 2 гола
Готово сега пуштено е 0-2 гола.Можно е во Копачка да има, после ќе проверам и ќе ти кажам.
ако може да ми кажеш една до две кои ти се најсигурни од овие што ги напиша, толку уште ми треба за на тикет.Јбг напишав дека се заебани сите а и гo исфорсирав Чикаго...Ванкувер и Феникс најнеочекувано Феникс ногу ретко губе поготово дома каа играе, добри се ама тоа е. А Ванкувер се очекуваше да биде цврста игра ама еве се истуриле 6+.
А за Los Angeles бев најсигурен, дури и 2.40 коефициент му дадиле за 2ка и си влези без проблем..зверови се, газат се пред нив а вечер играат Chicago : Los Angeles
14:30 Koln : Ingolstad - w1 @ 1.66
16:00 Donbass Donetsk : Dinamo Minsk - 1 @ 1.45
16:30 Bystrica : Kosice - w2 @ 1.58
17:00 Rosenborg : Lilehamer - 2 @ 1.55
17:00 Kometa Brno : Liberec - 6+ @ 2.50
ако може да ми кажеш една до две кои ти се најсигурни од овие што ги напиша, толку уште ми треба за на тикет.
Абе не се нервирам за парите, 50 денари уплатени не се ништо, ама се нервирам оти на онолку погодени јаки коефициенти да ме турка 1,30 со чиста гол шанса. Играм чисто за сатисфакцијата дека сум погодил утакмиците, а не за некоја голема пара. Најголема уплата ми е само еднаш 450 на Вардар-Металург, инаку цело време си уплаќам од 20 до 100.денес изиграв систем горе 3 фикса челзи 1&т1, Баерн 1&т1 и барса 1& т1
па 1/2 втор дел, па 4/6 и се зезнав, фиксовите излегоа, од овие 1/2 една влезе, една одложија а долу реал 2 и 3+, ковентри 1&т1 и борусија 2ит2 ме одраа. Не вреди да се игра вака мн утакмици треба да погодиш а мала е минимална. Подобро фиксовите изиграј ги за 200ки и не се нервирај.
не реков јас дека играм фаворити. По 3-4 натпревари кои инаку би ги играл сингл (од 1.9 па нагоре коеф) ги врзувам на тикет секој викенд на по 200-300 денари и досега имам погодено многу пати такви со преку 15 коеф, а некогаш и преку 100коеф ако залакомам е сега последниве неколку дена не ме сака среќа и паѓам строго на по 1 гол.Абе не се нервирам за парите, 50 денари уплатени не се ништо, ама се нервирам оти на онолку погодени јаки коефициенти да ме турка 1,30 со чиста гол шанса. Играм чисто за сатисфакцијата дека сум погодил утакмиците, а не за некоја голема пара. Најголема уплата ми е само еднаш 450 на Вардар-Металург, инаку цело време си уплаќам од 20 до 100.
Иначе ваков системски начин на играње ми е поинтересен отколку да играм фаворити, оти имам доста добар сенс за нерешени и некој мали изненадувања .
Секогаш е за еден гол...не реков јас дека играм фаворити. По 3-4 натпревари кои инаку би ги играл сингл (од 1.9 па нагоре коеф) ги врзувам на тикет секој викенд на по 200-300 денари и досега имам погодено многу пати такви со преку 15 коеф, а некогаш и преку 100коеф ако залакомам е сега последниве неколку дена не ме сака среќа и паѓам строго на по 1 гол.