Кладилница (Генерална дискусија)

Член од
24 октомври 2011
Мислења
385
Поени од реакции
139
пак ме поздрави ставро и уште еднаш покажа дека ужива кога промашуваме сите ние, не само јас. жал ми е за детето, ама изгеда најголемо доживување во животот му е кога некој ќе промаши тикет. изгеда никој не го дружи, ама разбирливо е кога е прав идиот.

еве јас повеќе нема да пишувам парови тука, секако немате фајде од мене, а ставро вели дека се наполнил пари од моите промашувања, само уште доказ да видевме. каков деген...

ве поздравувам сите на темава и ви посакувам многу успеси. можеби кога на ставро ќе му мине банот, ќе видиме добитен тикет и од него.

знам дека чита тука на темава, шо да прај, кога комп му е единствен другар, само да го потсетам дека имав 13 погодоци по ред. кога истото ќе го направи нека ми се јави.

поздрав на сите
јас мислам ако може Ставро да добие траен бан на темава, во темава сите си пишуваме свои мислења е сега некогаш ќе погодиме некогаш не, некој повеќе некој помалку ама да се прави некој јак како Ставро да не погодува и да ги навредува другите е стварно глупо И најважно според мене е никогаш да не се радуваме кога некој ќе изгуби пари, треба да се радуваме кога било кој од нас ќе добие сите играме против кладилниците позз

Член од
1 февруари 2009
Мислења
681
Поени од реакции
188
Ви пишав за Реал дека ќе биде тешко да победи у Памплона. Барса таму киксна, 0-0 еве сеа и Реал. Незнам шо се залетавте за Реал. Исто така Базел незнам зашто го игравте кога играа тешка утакмица у Л.Ш. и згора на тоа Луцерн покрај Грасхоперс сезонава им се најголеми конкуренти(не дека ќе им земат титула али ете се трудат). Дортмунд исто така, не требаше да се игра. Цела одбрана им е повредена а Хофенхајм знаат да изненадат(на Шалке видовте шо му се деси у куп утакмицата со Хофенхајм). Денес паднав на Металург 1 :facepalm: Погодија статива/пречка на 2-3 секунди до крај. Незнаев дека следи дербито со Вардар и дека ќе се чуваат :/ Друга на која паднав е Панатинаикос 1Х. Знам дека не се тоа тоа шо беа пред 2-3 сезони али ете викам ќе гинат дома нема да изгубат градсково дерби. Среќа ми останаа Барса кец, Алба 1 Монако х2 и незнам уште која беше па се извадив односно вратив тоа шо изгубив.
Спортинг и Брага ги прескокнав како и Астра затоа што ми беше сттрав да не пуштат некоја местенка. У добра серија се и време им е за глупост. Исто така Серкл Бриж сакав 1х ама се предомислив незнам зашто :S

Член од
27 септември 2010
Мислења
1.082
Поени од реакции
870
Луге да ве прашам,соред вас која е посигурна:Витезе или Бенфика?Планирам ливче за утре :)

Член од
23 август 2010
Мислења
39.821
Поени од реакции
115.864
Утре Наполи 1 е со Интер, ја језда сум за Интер али многу тешко играат во Неапол, последната победа не ни памтам кога им е на гости против Наполи. Овие се без Хамшик али сеедно, би требало да биде 1 бидејќи Интер не е во форма. Може и т1 2+ да се проба.

Џ

Џонтра Волта

Гостин
Утре Наполи 1 е со Интер, ја језда сум за Интер али многу тешко играат во Неапол, последната победа не ни памтам кога им е на гости против Наполи. Овие се без Хамшик али сеедно, би требало да биде 1 бидејќи Интер не е во форма. Може и т1 2+ да се проба.
Ja баш сеа се ставам тука да видам експертите што викаат, те гледам тебе песимистички настроен. :facepalm:
Баш планирам да лупнам една 1000ка на чиста 2ка па што ги ебам.

Иначе последен пат на Сан Паоло сме тепале 97ма. :свиркам:

Jovan 995

Моторџија !
Член од
10 ноември 2013
Мислења
284
Поени од реакции
69
Несакам да ви кобам на сите ама еден од фаворитите ќе киксне утре само за информација ... :свиркам:
--- надополнето: 14 декември 2013 во 04:27 ---
Манчестер ГГ 6-3
Дортмунд 3+ или т1 2+ (хофенхајм) 2-2
Малага 1 1-2
Еве на што планирам утре да уплатам на поголема сума
Ви кажав јас вие се залетавте по реал и дортмун на кец и два

Член од
23 август 2010
Мислења
39.821
Поени од реакции
115.864
Ja баш сеа се ставам тука да видам експертите што викаат, те гледам тебе песимистички настроен. :facepalm:
Баш планирам да лупнам една 1000ка на чиста 2ка па што ги ебам.

Иначе последен пат на Сан Паоло сме тепале 97ма. :свиркам:
Не е дека сум песимиста, него реалноста е таа. Не можеме Парма да ја тепаме дома, и тоа жива глава спасувавме, а не па сеа да бараме Наполи да го тепаме. Игуаин, Пандев, Мертенс и компанија има главата да им ја дупнат на нашиве у одбрана, чувај си ја 1000ката за други работи. :)

Член од
14 април 2012
Мислења
32.866
Поени од реакции
67.405
Не е дека сум песимиста, него реалноста е таа. Не можеме Парма да ја тепаме дома, и тоа жива глава спасувавме, а не па сеа да бараме Наполи да го тепаме. Игуаин, Пандев, Мертенс и компанија има главата да им ја дупнат на нашиве у одбрана, чувај си ја 1000ката за други работи. :)
Toa e таа "логика" што ни ебе матер на нас кладилничарите.
Не викам дека Наполи нема да тепа.

Ама денес, најлогично беше да се изигра Реал двојка, па каков и да бил коефициентот, со победа се приближуваат на -2 на Барса по нивниот условно речено кикс кај Атлетик.
Знам дека Реал има лоша традиција кај Осасуна, ама ако сега не беше правилниот тајминг за прекинување, не знам кога.

Арно ама, ете.:D

Џ

Џонтра Волта

Гостин
Брат заеби такви размислувања, летоска не можевме Варезе и слични да тепаме па за малце на дербито Јуве ќе го преплескавме.. Дерби е ова, а Мацари ќе збесне да се докаже пред Де Ла и пред препуниот Сан Паоло, од друга страна знаеш каков е Рафа ќе калкулира и ќе го изеде.
Лупам 2ка па што сака нека биде, имаш пиво ако тепаме. :D

N

Nicky Santoro

Гостин
Х2 интер е не летајте со 1
А претпоставувам дека стефан-коби ќе ја изигра 1х пичкарски и ќе дојде да плачи кога ќе победат интерашите :D

Џ

Џонтра Волта

Гостин
Х2 интер е не летајте со 1
А претпоставувам дека стефан-коби ќе ја изигра 1х пичкарски и ќе дојде да плаќи кога ќе победат интерашите :D
Нешто слично како неговиот другар Деко кој лани пред дербито у Торино пичкарски за 20фче опнал 1х на Јуве.
Секако го изел курот. :P

Член од
23 август 2010
Мислења
39.821
Поени од реакции
115.864

Ама денес, најлогично беше да се изигра Реал двојка, па каков и да бил коефициентот, со победа се приближуваат на -2 на Барса по нивниот условно речено кикс кај Атлетик.
Знам дека Реал има лоша традиција кај Осасуна, ама ако сега не беше правилниот тајминг за прекинување, не знам кога.

Јасно, али фудбал е ова, ете глеаш дадоа два брзи гола домаќините, Реал изеде и црвен (глуп според мене), и оди после стигни ги. Не викам дека Наполи 100% ќе тепа утре, ама моето мислење е тоа. Едноставно мислам дека Интер нема капацитет да се одбрани од нападите на Наполи, премногу се лабилни во одбрана, а да не зборам дека се безидејни во нападот. Очајно им треба централен напаѓач, вака Паласио се мачи сиротиот...
Ники Санторо, премногу ретко играм против Интер, можеби еднаш у две години, али ако утре играм на Наполи тоа ќе биде на 1 или т1 2+, 1х никако. :)

Член од
1 март 2010
Мислења
7.888
Поени од реакции
14.441
Ех, трет викенд со ред за една не го погодувам истиот шаблон на тикет. Минатите 2 викенди лошо ги комбинирав условите, на еден имав 3 погодени, на другиот само една. Денеска супер си излегоа сите, единствено Реал бог да ги бие ме заебаа, на тој Роналдо ногата да му се исуши што ја промаши шансата за 1-0 :mad:.
IMG_20131215_012804.jpg

Член од
1 февруари 2009
Мислења
681
Поени од реакции
188

Коефициентот беше мизерен со оглед на статистиката од минатите години. 1 победа на Реал на последни 5 гостувања кај Осасуна.
За тоа што викаш најлогично е многу точно. Исто така беше логично Реал у купот у гости да им брцне 3-4 на тие непознатите и после коа ќе дојде реваншот да си се ладат со втора постава и да се спремаат за наредна првенствена. Логично беше кај Копенхаген да отидат со втора постава зашто нели првото место им беше обезбедено и да ги зачуваат силите за кај Осасуна која им е традиционално незгоден противник.
Ама ете победи логиката на Анчелоти и Зидан. Можеби мотив биле парите. Сепак победа у Л.Ш. носи милионче.

MajMyH

EngineereD Fr0m DarknesS proTected by Divini✞Y ☤
Член од
11 септември 2011
Мислења
2.630
Поени од реакции
2.256
Ех, трет викенд со ред за една не го погодувам истиот шаблон на тикет. Минатите 2 викенди лошо ги комбинирав условите, на еден имав 3 погодени, на другиот само една. Денеска супер си излегоа сите, единствено Реал бог да ги бие ме заебаа, на тој Роналдо ногата да му се исуши што ја промаши шансата за 1-0 :mad:.
Прегледај го приврзокот 79517
денес изиграв систем горе 3 фикса челзи 1&т1, Баерн 1&т1 и барса 1& т1
па 1/2 втор дел, па 4/6 и се зезнав, фиксовите излегоа, од овие 1/2 една влезе, една одложија а долу реал 2 и 3+, ковентри 1&т1 и борусија 2ит2 ме одраа. Не вреди да се игра вака мн утакмици треба да погодиш а мала е минимална. Подобро фиксовите изиграј ги за 200ки и не се нервирај.

Kajgana Shop

На врв Bottom