Сељак на годината 2013

• Креатор на темата Креатор на темата Mizantrop
  • Време на започнување Време на започнување

Сељак на годината 2013

• Вкупно гласачи
    305
  • Гласањето е завршено на .
lw7b.png

Каде се другите 55,9% ? :unsure:

Е шо напраи Драган Вучиќ оваа година?

Duuuuude... :)

Оваа година Драган Вучиќ само потврди дека конкуренцијата колку и да сака, никогаш нема да успее го стигне. И за тоа му требаше само една вечер и прајмтајм програма во живо со која ја разбрани цела Македонија.

Шала на страна, Вучиќ е институција на ова поле, ама истовремено е и една од најпаметните телевизиски личности во нашава земја. :)

дефинитивно политико од понуденово, иако фали и меленко за да имаме нерешен резултат.
станатите се само желни за внимание, додека првите навистина веруваат во она што го прават :tapp:

Зошто го нема Парамур со ајфонката на листава за најголем сељак, без разлика што не е медиумски експониран? Или навистина беше алтер на змејот како што велеше еден чичко што лепи тапети?

Листата треба да се прекрсти во Сефте Сељак на Годината 2013, бидејќи еднаш Сељак на Годината секогаш Сељак. Гласав за Рингла, сепак се исељачи, а овие другите се докажани Сељаци

Чекајте малце......, а каде е темата за сељанка на годината?!

Кога се бира сељак, се бира и сељанка :)

Ајде да избереме Сељак на годината, покрај сите други избирања што се актуелни пред новогодишниве празници. Составив на брзина една листа со ликови кои први ми паднаа на памет, па админите можат и да дополнат некој ако сакаат.

Добро бе Јанко... Ова со умисла го правиш. Отвараш тема и мислиш ке заборавиме на тебе ако не се ставиш во листата за гласање. Многу провидно буреку... број на мислења 1.
Ајде стај се на листата и да те гласаме.

Чекајте малце......, а каде е темата за сељанка на годината?!

Кога се бира сељак, се бира и сељанка :)
Те чекаме тебе да отвориш. Само не ги ставај оние од 8б и 7а ;)

Duuuuude... :)

Оваа година Драган Вучиќ само потврди дека конкуренцијата колку и да сака, никогаш нема да успее го стигне. И за тоа му требаше само една вечер и прајмтајм програма во живо со која ја разбрани цела Македонија.

Шала на страна, Вучиќ е институција на ова поле, ама истовремено е и една од најпаметните телевизиски личности во нашава земја. :)
Која калаштура треба да бидеш за тука да се пријавиш, овие сите да се кандидирааат за селанки на годината.

Инаку гласав за Саше поради тоа што посака смрт. А сељак за сва времена според мене е Јанко, еден и единствен.

Марче Слат ат ат ат ка аааааааа ристика

Иако не гласав за него се согласувам.
Ете еден пример..
Пред некој ден го гледав во Еден на еден заедно со Тајзи.(додуша ради Тајзи гледав :pipi:)
Незнам дали беше напиен,дали беше напафкан или глуми лудило но јас да сум би забранила на шоумените да го викаат на гостување во емисија.По глупо створење од него не знам дали имам видено.Премногу глупирање и исмејавање за толку краток период,толку глупост во едно човече...Секој коментар е изклишен.

И мојот глас оди за Кико...ЖГ ЖГ ЖГ :vozbud:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom