- Член од
- 13 април 2008
- Мислења
- 7.592
- Поени од реакции
- 6.959
Таа Ринглата ја одбележа годината, нема што тука.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Јас мислам наградата треба да се вика „Драган Вучиќ“ и автоматски истоимениот би го исфрлил од листата бидејќи инаку нема да е непредвидливо.
Ете некој слично мислење да дели за Вучиќ. На човекот можеби талентот за водење емисија му е во минус дури влезен,ама интересно е што го чека моментот како рибар, да се случи некој телевизиски бум и на истото тоа да направи пари. А секогаш исти принцип, спонзори со кафе,сокчиња и слични маалски финти, си прави доста кеш.Зошто Вучиќ го ставате во сељаци? Чоекот си работи, си прави фори кои очигледно им се смешни на простата раја кај нас, не глуми нешто што не е, ај сеа да му судиме зошто толку му дал Господ.
Оној Кико Ринглата, Јанко и влијателниве на окуп ми се топ 3.
Сузана Гавазова во емисија кај Драган излегува на сцена фрц фрц фрц пее една песна, се витка се крши како ваздушна пушка, се враќа назад и реакцијата на Драган ,,Оооо Сууууззеее, ауу, оууу Сузе каква си Сузе, каква позадина Сузе...,, и ја зјапа у газот. Брзо се нервира, брзо изладува, тропа глупости кога ке се загледа/замисли.. ама природен е. Ме враќа у детството човеков.