Сељак на годината 2013

• Креатор на темата Креатор на темата Mizantrop
  • Време на започнување Време на започнување

Сељак на годината 2013

• Вкупно гласачи
    305
  • Гласањето е завршено на .
Јас мислам наградата треба да се вика „Драган Вучиќ“ и автоматски истоимениот би го исфрлил од листата бидејќи инаку нема да е непредвидливо.

Зошто Вучиќ го ставате во сељаци? Чоекот си работи, си прави фори кои очигледно им се смешни на простата раја кај нас, не глуми нешто што не е, ај сеа да му судиме зошто толку му дал Господ.

Оној Кико Ринглата, Јанко и влијателниве на окуп ми се топ 3.
Ете некој слично мислење да дели за Вучиќ. На човекот можеби талентот за водење емисија му е во минус дури влезен,ама интересно е што го чека моментот како рибар, да се случи некој телевизиски бум и на истото тоа да направи пари. А секогаш исти принцип, спонзори со кафе,сокчиња и слични маалски финти, си прави доста кеш.

Се наоѓа некое видео од изјавата? :D

Јоце Панов на операција за намалување на пенисот?!
18+
BB4UXd7CUAA92RJ.jpg:large

Ринглата ја обележа изминатава година. И сеуште е млад, има капацитет за во наредните години да ја освојува оваа награда...

Јас златната малина ја доделувам на таа старлетата Катерина или како се викаше, што зборувала со Мерлин Монро на фејсбук:facepalm:

Која конкуренција чоече, ми иде да најдам 9 компјутери и да гласам за сите од листата, вака тешко ми паѓа на срце не можам да се одлучам. :ROFLMAO:

Можеби тука не и е место на сликава, ама многу се пронаоѓа во насловот.
1240093_164988413701979_830993707_n.jpg

:facepalm: х3.

Brojkata e ogromna,ni grad ne gi sobira a kamoli pa selo.

Е шо напраи Драган Вучиќ оваа година?
Саше, оваа година ги постигна успесите.
Вучиќ своите ѕвездени моменти, своите најбољи епизоди ги имаше лани. Плус и оној аџилакон по патеките на турските серии, мислам дека не му беше оваа година.
Значи, знам дека Вучиќ е поголем сељак од Саше, али ова е избор за сељак на годината, а не за севкупно кој е поголем сељак.

Ако е ради еден дебилен испад, човек треба да се запраша дали навистина вреди да се спомне во оваа листа. Така да ринглите тука нема потреба од спомнување.
Јас би го издвоил феноменот на Саше Политико. За човек кој треба да биде вичен пошто ја застапува обратната страна од власта, мислам овој го заслужува тој епитет. Речникот му е сиромашен дури и недоволно да би се нарекол за секојдневен не па за професијата. Со тоа што самиот речник му е близу до нулата, што успеа да изруга пола јавност, а самиот е дел од истата, сметам самиот и си има пукано во колено.

Феномените слични на Боки и Зоки не треба да се споменуваат иститака, бидејќи тоа е само сиромашен начин за привлекување на внимание.

Сузана Гавазова во емисија кај Драган излегува на сцена фрц фрц фрц пее една песна, се витка се крши како ваздушна пушка, се враќа назад и реакцијата на Драган ,,Оооо Сууууззеее, ауу, оууу Сузе каква си Сузе, каква позадина Сузе...,, и ја зјапа у газот. Брзо се нервира, брзо изладува, тропа глупости кога ке се загледа/замисли.. ама природен е. Ме враќа у детството човеков.

Сузана Гавазова во емисија кај Драган излегува на сцена фрц фрц фрц пее една песна, се витка се крши како ваздушна пушка, се враќа назад и реакцијата на Драган ,,Оооо Сууууззеее, ауу, оууу Сузе каква си Сузе, каква позадина Сузе...,, и ја зјапа у газот. Брзо се нервира, брзо изладува, тропа глупости кога ке се загледа/замисли.. ама природен е. Ме враќа у детството човеков.

а ја си мислев дека Пчеличето Хачи има тешко детство.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom