Филмови, режисери, актери: Генерална дискусија

G

grande-juve

Гостин
Може некој крајот на The Hunt да ми го објасни, 100 пати враќам!!!!
Не му забораваат за тоа што мислат дека го направил, а он ќе се осеќа као стално некој да го лови...

The Act of Killing, тежок и брутален(содржински, не сценски) документарец ама мора да се изгледа, еден од фаворитите за оскар.

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
Кој беше последен добар пародија филм што излегол од Холивуд ?
Hot Fuzz можеби ? Се смета како пародија ?

Кога ќе сфатат дека филмови што прават пародија на одредени филмови не се добра идеа, и дека комбинирање на имињата на филмовите што ги "пародираш" не е добра идеа ? Кој човек со здрав разум би погледнал филм со назив "30 Nights of Paranormal Activity with the Devil Inside the Girl with the Dragon Tattoo" на пример..

Ми фалат пародии на цели жанрови во стил на Гол Пиштол или Остин Пауерс на пример.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Кој беше последен добар пародија филм што излегол од Холивуд ?
Hot Fuzz можеби ? Се смета како пародија ?

Кога ќе сфатат дека филмови што прават пародија на одредени филмови не се добра идеа, и дека комбинирање на имињата на филмовите што ги "пародираш" не е добра идеа ? Кој човек со здрав разум би погледнал филм со назив "30 Nights of Paranormal Activity with the Devil Inside the Girl with the Dragon Tattoo" на пример..

Ми фалат пародии на цели жанрови во стил на Гол Пиштол или Остин Пауерс на пример.
Гумата беше доста долго дискутиран на форумов :D

Anon

/b/ House /b/
Член од
13 декември 2007
Мислења
16.744
Поени од реакции
27.744
hunger games <3
lawrence малце дроља и лоша глума на тажни сцени ама филмот е доста интересен
кој ќе чека 3 дел...
и боље е од хобитот
there, i said it.

• Ми се допаѓа
Reactions: wot

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.758
Поени од реакции
52.727
Имам гледано ова се. Сум заостанал со некои серии па тоа ќе оди сега. Фала сепак :)

Kajgana Shop

На врв Bottom