Филмови, режисери, актери: Генерална дискусија

Член од
2 јули 2010
Мислења
4.625
Поени од реакции
5.678
Да не должам, Бетмен е најдобриот супер херој серијал и реално освен мутантите нема некоја конкуренција. Мутантите се одлични со исклучок на Волверин кој е тапа филм. We just don't care! Но мутантите имаат потенцијал иако не очекувам да излезе филм на нивото на првиот дел.

first class беше еднакво добар како кецот

Psyside

Nocturnal
Член од
30 јануари 2009
Мислења
18.743
Поени од реакции
18.492
Мислев дека Ди Каприо има многу повеќе фанови и обожаватели на форумов...:unsure:

Да не се помешаат поимите. Фан - обожавател како дефиниција за мене е релативен поим. На пример јас сум голем фан на Хопкинс, ако во некој филм е одличен, а во некој друг добар т.е. има вариација во неговиот перформанс тоа не значи дека неможам да го критикувам само затоа што растурил во некој друг филм. Секако оставам простор за несомнема почит за неговото дело и успехот, но секогаш гледам да ги опфатам сите критеруми кога создавам мислење за способностите на одреден актер. Би го критикувал и Пачино, Дениро, Николсон.....било кој ако потфрли во некој филм. Е сега, кај девојките е подруго, секако дека сега можеш да се вадиш дека не е така, стереотипи, генерализирање и слични оправдувања....ама знаеме дека привлечноста игра поголема улога кај вас, нема бегање од тоа :icon_lol:

Проблем е кога еден актер, како зрел и возрасен, е оставен во сенка на неговите улоги како дете, кога бил нецелосно оформен актер. Тоа е случај со Дикаприо, има одличен пост горе Џимеј кој го доловува тоа.

Член од
5 април 2012
Мислења
8.152
Поени од реакции
8.946
И покрај тоа што глуми Кристијан Бејл во American Hustle изгледа ќе морам да го прерипнам, сега видов кој е режисер на филмот а и кои се глумците во другите улоги. Штета !

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.683
Поени од реакции
34.186
И покрај тоа што глуми Кристијан Бејл во American Hustle изгледа ќе морам да го прерипнам, сега видов кој е режисер на филмот а и кои се глумците во другите улоги. Штета !

Hejter.

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
Новиов Хобит добар ама не ми се допадна што елфовиве го затворија Кили за нелегално поседување на марихуана.

Сериозно во филмот Кили користи медицинска трава

Член од
5 април 2012
Мислења
8.152
Поени од реакции
8.946
Остави тоа, кажи дали го гледаше скандинавскиот патриотски трилер ?

ОМГ, Ио пишува за Time :)

http://kajgana.com/time-najloshite-filmovi-od-godinata-shto-izminuva
--- надополнето: 13 декември 2013 во 21:55 ---
Значи јас и Zedd сме тие шо ги немаме гледано X-Men. Ама ја си ветив за зимово, маратон правам со нив.
Со среќа

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
аман еј ај Дормер нека е наредна :р

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.651
Поени од реакции
59.622

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.683
Поени од реакции
34.186

аман еј ај Дормер нека е наредна :р
Da ne zaboravime deka Lena Headey bese sarah co terminator tscc, druga sara za mene ke nema. :)

Остави тоа, кажи дали го гледаше скандинавскиот патриотски трилер ?

Ne sum uste, ja tepam HBOs Girls pred da pocne sesija. Filmot go ostaviv za togasna pauza. Siguren sum x3 ke mi e pointeresen togas. :)

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Da ne zaboravime deka Lena Headey bese sarah co terminator tscc, druga sara za mene ke nema. :)

Ne sum uste, ja tepam HBOs Girls pred da pocne sesija. Filmot go ostaviv za togasna pauza. Siguren sum x3 ke mi e pointeresen togas. :)
затоа ми е таков коментарот, змеј не мења лавица :)

• Ми се допаѓа
Reactions: wot

Kajgana Shop

На врв Bottom